Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ!

250.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο Ο ΜΠΑΓΙΑΡΑΚΤΑΡ, ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ...

250.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο Ο ΜΠΑΓΙΑΡΑΚΤΑΡ, ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ... ΧΩΡΑΝΕ 250.000.000 ΟΙ ΣΤΕΠΠΕΣ; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΥΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ:

«Ο 21ος αιώνας θα γίνει Τουρκικός Αιώνας».

Αυτά τα λόγια ανήκουν στον υπουργό Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Erdoğan Bayraktar.

Ο Bayraktar στην ομιλία του κατά τις εργασίες του Συνεδρίου της Ένωσης Δήμων του Τουρκικού Κόσμου που πραγματοποιήθηκε στην İstanbul, δήλωσε το εξής:

«Το παραδέχεται και ο κόσμος ότι ο 21ος αιώνας θα γίνει τουρκικός αιώνας».

Ο υπουργός Bayraktar συνέχισε λέγοντας:

«Η Τουρκία πράγματι προχωρά στον δρόμο της ενδυνάμωσης, με έναν πληθυσμό 75 εκατομμυρίων κατοίκων που ζουν σε μια γεωγραφική έκταση 780.000 χιλιομέτρων και μαζί με τις τουρκόφωνες δημοκρατίες με πληθυσμό γύρω στα 250 εκατομμύρια. Ο κόσμος το παραδέχεται αυτό το πράγμα. Δηλαδή ότι 'ο 21ος αιώνας θα γίνει τουρκικός αιώνας'. Ως εκ τούτου εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε την μεγαλύτερη φωτογραφία. Να μην κολλάμε σε μικροπράγματα και να κάνουμε ότι μπορούμε να για κάνουμε πιο ευτυχισμένη την ανθρωπότητα, για να φέρουμε πιο κοντά τον τουρκικό κόσμο και τα τουρκόφωνα κράτη, τις τουρκόφωνες πόλεις, τους νομούς και τις επαρχίες».

------------------------------
  

8 σχόλια

  1. η κινα τουσ παπακολουθει και τουσ τα χονει στουσ ουιγουρουσ οι ουιγουροι ειναι η πσυχη τον τουρκον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 75.000.000 ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΟΓΕΝΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε,ΡΕ ΣΤΟΧΕ,ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
    ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ;ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Σιν Κιανγκ και η Κεντρικη Ασια δεν ειναι η κοιτιδα των τουρκων! Το νοτιοδυτικο κομματι της κεντρικης Ασιας κατοικειτο απο περσικα φυλα το δε ανατολικο απο τους Τοχαριους οι οποιοι μιλαγαν ινδοευρωπαικες γλωσσες! Τα δυο ειδη τοχαρικα εχουν πολλες κοινες λεξεις με τα ελληνικα, ειναι σημερα νεκρες γλωσσες! Οι φυλες των Τοχαριων κατοικουσαν στο ανατολικο κομματι της κεντρικης Ασιας και στο σημερινο Σιν Κιανγκ! οι ουιγκουροι ηρθαν στο Σιν Κιανγκ πολυ αργοτερα απο τους ιδιους τους Κινεζους Χαν, αφου τους διωξαν οι Μογγολοι απο τη Μογγολια και τη Μαντζουρια! καταλαβενετε ποση "αγαπη" τρεφουν οι μογγολοι και οι κινεζοι για δαυτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο 21ος αιώνας πράγματι θα ειναι ο αιώνας των μογγόλων. Θα είναι ο αιώνας που όλος ο πλανήτης θα αντιληφθεί ότι η τουρκία και τα μιάσματά της μολύνουν (μαζί με άλλους δυο λαούς) τον πλανήτη και θα πρέπει να εξαφανιστούν για πάντα. Μογγόλοi, για πάντα θα είστε η βρωμερή φυλή, χωρίς ιστορία (μόνο βια και γενοκτονίες) χωρίς γλώσσα, χωρίς πολιτισμό, παρείσακτοι που σας αξίζει μια μόνο θέση: στο νεκροταφείο της παγκόσμιας ιστορίας, στο χωνευτήρι της παγκόσμιας άγνοιας. Βάρβαρα ζωα, όλοι θέλετε ευνουχισμό για να σταματησετε να ρυπένεται τον πλανήτη.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπαρχη Ινδοευρωπαϊκη γλωσσα αδελφε , γιατι ΠΟΤΕ δεν υπηρχε Ινδοευρωπαϊκος λαος .

    Θα υπαρχουν Τουρκοι στο αμεσως επομενο χρονικο διαστημα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι,να καταλαβετε ολον τον κοσμο και να του διδαξετε πολιτισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους και το ξέρουν. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι "τουρκικοί αιώνες" και τα "αγέρωχοι στη χιλιετία". Ξορκίζουν το κακό. Πάνε αυτοί, αφήστε τους. Εμείς απλά πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το πώς θα αποκαταστήσουμε την γεωπολιτική θέση της Ελλάδας στη μετά Τουρκίας εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.