Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/3

Άγιος Παντελεήμονας, γη Ελληνική, γη ελεύθερη, γειτονιά απροσκύνητη, ασυμβίβαστη, αδούλωτη, ανυποχώρητη, που καταγγέλλει την ασυδοσία, μάχ...

Άγιος Παντελεήμονας, γη Ελληνική, γη ελεύθερη, γειτονιά απροσκύνητη, ασυμβίβαστη, αδούλωτη, ανυποχώρητη, που καταγγέλλει την ασυδοσία, μάχεται και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ελλήνων επιχειρηματιών, καταστηματαρχών, πολιτών, να ΖΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ .

Εδώ και 1 μήνα οι χρήσιμοι ,για την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα , παρακρατικοί προβοκάτορες και πληρωμένοι ανθέλληνες μπράβοι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, καλούσαν για την Αντιναζιστική Συναυλία στην πλατεία μας, αφισοκολλώντας ακόμα και στο Ρέθυμνο και στα Χανιά, καταφέρνοντας (όπως και πέρσι) να μαζέψουν 100 ομοϊδεάτες τους και 200 λαθρομετανάστες.

Την στιγμή που 1758 Έλληνες, αυτοκτόνησαν εξαιτίας της οικονομικής εξαθλίωσης,

1.000.000 Έλληνες είναι άνεργοι και θα παραμείνουν για χρόνια ακόμα και θα αυξηθούν,

Όταν κάθε μέρα γέροντες ξυλοκοπούνται και ληστεύονται για 5 ευρω και γερόντισσες βιάζονται από λαθρομετανάστες,

Όταν περιπτεράδες, βενζινοπώλες, προποτζήδες και άλλοι ,πυροβολούνται με καλασνικωφ από αλλοδαπούς κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες

Όταν 300 ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ενώ έκλεψαν και ρήμαξαν μια ολόκληρη χώρα και οδήγησαν έναν λαό να τρώει στα σκουπίδια, αλλά έχουν το θράσος να ξαναδιεκδικούν την σωτηρία της,

ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, συνήγοροι και υπερασπιστές των αλλοδαπών φονιάδων και ληστών, επέλεξαν να επιτεθούν στους Έλληνες όπως πάντα , με την ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΚΑΛΥΨΗ από τους ΑΛΗΤΕΣ ΛΕΡΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ξεπουλημένης ΓΣΕΕ, πάρα την απαγόρευση του Δήμου και της Αστυνομίας για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Στις 2 το μεσημέρι ο εισαγγελέας που παρίστατο μαζί με τον αστυνομικό Διευθυντή, μας ανακοίνωσε με ύφος διαγγέλματος, ότι οι εντολές από την ΓΑΔΑ ήταν να εκκενωθεί η πλατεία από τους κατοίκους και συγκεκριμένα: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ.

Δηλαδή για όσους δεν κατάλαβαν : να φύγουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ από την περιοχή μας γιατί και που μένουμε στην περιοχή ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ(!!!!!!!!), για να μην χαλάσουν το χατίρι του ΤΣΙΠΡΑ , ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α κε χρυσοχοιδη,κε οικονομου, ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, και να μας αντικαταστήσετε με Αφγανούς, Σομαλούς, Πακιστανούς.

Η άρνηση για εκκένωση της πλατείας ήταν ξεκάθαρη και η πρόθεση της αστυνομίας για χρήση δακρυγόνων το ίδιο. Η αντιπρόταση μας ήταν να παραμείνουν περιμετρικά οι άντρες και να μείνουν οι γυναίκες ΠΑΝΩ στην πλατεία , κάτι που τους «εξυπηρετούσε» γιατί αποσκοπούσαν στο να διώξουν και αυτές, αμέσως μετά. Όμως παρά το γεγονός ότι τις κύκλωσαν και τις έσπρωχναν με τις ασπίδες και απειλούσαν με χρήση δακρυγόνων , 30 γυναίκες παρέμειναν στην θέση τους, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ πλατεία και μετά την γενική κατακραυγή του κόσμου οι αστυνομικές δυνάμεις υποχώρησαν και τραβήχτηκαν επί της Αχαρνών .

Οι κάτοικοι , για άλλη μια φορά(και για όσες χρειαστεί ακόμα) περιφρούρησαν την γειτονιά τους, δεν εγκατέλειψαν ούτε για ένα δευτερόλεπτο την μάχη και την πλατεία, γιατί ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

Ευχαριστούμε όλους όσους βρεθήκαν στο πλευρό μας, αυτούς που πολέμησαν πλάι μας στον αγώνα, από την πρώτη κιόλας διαμαρτυρία στις 25.11.2008 και τους γείτονες και φίλους πια, από την Πλ. Αττικής, Πλ. Βικτωρίας, Πλ. Αμερικής, από την Ομόνοια, την Κυψέλη, την περιοχή του Μουσείου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως οι Έλληνες ενωμένοι , με αυτοοργανωση, αλληλεγγύη και ομοψυχία, ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΜΕ .

Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι αυτή η περιοχή, δεν ευχαριστεί κανέναν από τους 300 ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, α ν ε ξ α ι ρ ε τα ω ς, αλλα τουναντίον, τους τιμωρεί, τους καταγγέλλει , τους καταδικάζει και, αντιδρά, επαναστατεί και συνεχίζει να πολεμά, με εντιμότητα , καθαρή Ελληνική ψυχή, ξεκάθαρο λόγο, μπέσα, φιλότιμο και Ελληνική αρχοντιά .

Ντροπή και περιφρόνηση στους ΑΛΗΤΕΣ, ΛΕΡΕΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ της ΓΣΕΕ

Ντροπή και περιφρόνηση στους ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΕΞΩ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ Χουντοχοίδη .

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ μάχονταν πάντα για ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Οι εκλογές έρχονται και η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ είναι η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ αλλά και ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ.

Είναι στο χέρι μας να τους τιμωρήσουμε όλους, πολιτικούς και αριστερούς αντιρατσιστες και σύγχρονους προδότες , εχθρούς των Ελλήνων

Προδότες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ όσο εσείς κολλάτε αφίσες και γεμίζετε σκουπίδια τους τοίχους και την χώρα μας , εμείς σας πολεμάμε για τις ιδέες μας, τα πάθη μας, τα όνειρα μας, για αυτήν την Πατρίδα για αυτόν τον λαό, τον Ελληνικό. Η προπαγάνδα σας δεν αγγίζει κανέναν πια και του χρόνου μην το ξαναπροσπαθήσετε γιατί σε εσάς ισχύει το «ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Οι Κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, agiospanteleimonas@gmail.com

2 σχόλια

  1. Καλή Ανάσταση ΣυμΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Να σας έχει γερούς ο Θεός και μη φοβάστε τα κοράκια της εμετικής προδοτικής θολοκουλτούρας, ήδη νιώθουν την ανάσα μας στο σβέρκο τους και έχει αρχίσει να τους πιάνει ένα πρωτόγνωρο, για αυτούς ρίγος, καθώς νιώθουν την οργή μας! Αυτό είναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ σπίτι, αυτή είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ γειτονιά, αυτή είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ πόλη, αυτή είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ! Δεν θα ανεχθούμε πλέον κανέναν λαθροεισβολέα που θα αξιώνει και από πάνω να τον "φιλοξενήσουμε", κλέβοντας τις περιουσίες μας και σκοτώνοντας συμπατριώτες μας! Και πολύ περισσότερο δεν θα συγχωρήσουμε κανένα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΠΛΥΤΟ ΡΕΜΑΛΙ που υποστηρίζει τον εκφυλισμό και τη διάλυση της χώρας μας! "Το πάρτυ τελείωσε", αυτή η φράση αποκτά πλέον άλλη έννοια! Μέχρι εδώ ήταν, τώρα είναι η δική μας σειρά, πιστέψτε το συμπατριώτες, είναι εύκολο και θα τα καταφέρουμε ενωμένοι! Το Γουδί έρχεται και οι άπλυτες σκιές θα διαλυθούν σε μια στιγμή διότι ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ! Καλή λευτεριά, συμπατριώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθείστε καλά γιατί θα σας καταγγείλω στον φτωχό τραγουδιστή που δίνει συναυλίες και μαζεύει τα νεράντζια για να τα κάνει γλυκό η κουκλάρα, παρά την ηλικία της, σύζυγος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.