Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ...

Ένα ανατριχιαστικό παραμύθι που σκαρφίστηκε η παιδική φαντασία ενός κοριτσιού που μπαίνει στην εφηβεία και θέλει να προσελκύει το ενδιαφ...

Ένα ανατριχιαστικό παραμύθι που σκαρφίστηκε η παιδική φαντασία ενός κοριτσιού που μπαίνει στην εφηβεία και θέλει να προσελκύει το ενδιαφέρον, ήταν αυτό που αναστάτωνε εδώ και μια εβδομάδα την κοινωνία του Αλμυρού στον Βόλο σχετικά με τον ομαδικό βιασμό μιας 12χρονης Βουλγάρας!

Η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η ανήλικη αλλοδαπή, επιβεβαίωσε τις υποψίες των αστυνομικών της Ασφάλειας που είχαν ήδη διαπιστώσει κενά και αντιφάσεις στις καταθέσεις της. Ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε ρήξη του παρθενικού υμένα της 12χρονης, που είχε ισχυριστεί ότι μια γυναίκα που προσποιούνταν την τυφλή την παρέσυρε σε ένα αυτοκίνητο όπου τη βίασαν διαδοχικά κατά φύση τέσσερις άνδρες!

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών, το κοριτσάκι άλλοτε ανέβαζε σε πέντε ή έξη τον αριθμό των υποτιθέμενων δραστών, άλλοτε υποστήριζε ότι ήταν ομοεθνείς της και άλλοτε ότι ήταν Αλβανοί. Αν και η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, το ανήλικο παιδί παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους για να εξακριβωθεί γιατί έπλασε την ιστορία του δήθεν βιασμού της.

 protothema.gr
-----------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.