Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ- ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ... Α ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ. ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ... ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑ...


ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ. ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ... ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ...! ΔΙΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Ακούστε τι είχε πει πριν από περίπου ένα χρόνο σε συνέντευξή του στο "best tv" από την Πύλο...


tro-ma-ktiko

65 σχόλια

  1. πραγματικός Έλληνας! Ακόμα και αν κάποιος διαφωνεί με τον θεσμό, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει τον πατριωτισμό, την εντιμότητα και το ήθος αυτού του ανθρώπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι λαικοι ηρωες της πολιτικης σκηνης των τελευταιων 37 χρονων μιλανε για την Ελλαδα και γελανε.

    Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ο συνεχιστης της Αυτοκρατοριας ο εγγονος του Κων/νου που ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ την Πατριδα εχει χασει σχεδον τα παντα και διωκεται απο το κατεστημενο.

    Ρε μπας και μας κυβερνανε τουρκοι και ΔΕΝ το εχουμε παρει χαμπαρι ??

    Ευχομαι να τον δουμε το συντομοτερο στην Πατριδα να κανει και το κυριοτερο καθηκον του :

    Να τελειωσει τη λειτουργια με τον Πατριαρχη στην ΠΟΛΗ .

    (εκτος αν περιμενει κανεις να την τελειωσει ο λουκας
    ο Γαπ η η αλεκα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. diwksane to kwstantino gia na twne aytoi me xrysa koytalia...omws ayton tha ton ksanaferoyn oi ellhnes.Prepei omws na pane kai fylakh kammia dekaria xiliades apo toys ypeythinoys ths shmerinhs katantias toy topoy..Arxizoyme me Mhtsotakh,laliwth,shmith,papandreoy oikogeneiakos,mpakogianeoi kai mhtsotakikoi,boylgarakhs.papakostantinoy,tsoykatos,panagiotopoylos,kai politikoi ths eikosaetias,..a..pagkalos kai alloi tosoi mas ipian to aima...UOST KOPROSKYLA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΑΤΕ...ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΗΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΜΕΛΟΝ,ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ,ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ Η Κ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ,ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ..ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνανε 'Έλληνες" ανθρωποφάγους, καννίβαλους, λωποδύτες, απατεώνες εγκληματίες, δολοφόνους και κάθε καρυδιάς καρύδι. ο εβραιο-αμερικανός καθηγητής πανεπηστημίου Τσαντ-μινέϊκο-παπανδρέου και οι κλώνοι αυτού έγιναν πρωθυπουργοί. Κατσαπλιάδες εαμοβούλγαροι εγκληματίες θάφτηκαν στην χώρα που αιματοκύλησαν, "δημοσία δαπάνη". Προδότες των εθνικών αγώνων, φυγόστρατοι λιποτάκτες και λοιπά "φρούτα" αναρριχήθηκαν σε κυβερνητικά αξιώματα. Κίναιδοι τριβάδες νεκρόφιλοι και παιδεραστές έγιναν "διαμορφωτές" του ..."πολιτικά ορθού" (εννοώντας βέβαια τον ιατρικό ορθό). Κατά τα άλλα "εφταιγε" ο Βασιλιάς που από τον Δεκέμβριο (τι σύμπτωση αυτός ο Δεκέμβρης) του 1967 βρέθηκε (για χίλιους δυο λόγους αν θέλετε) εκτός Ελλάδος και εκτός πολιτικών εξελίξεων. Έκτοτε ο κάθε πολιτικά τυχάρπαστος απέκτησε γνώμη επι παντός επιστητού. Όρσε μεταπολίτευση τα έργα σου. Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα εγγόνια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ε οχι και τον βασιλια. Αρκετους χαραμοφαιδες εχουμε, δεν θα ταιζουμε και αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πρώην Μονάρχης είναι ένας Δανογερμανός στην Καταγωγή Μασόνος του οποίου η οικογένεια συνετέλεσε στη Μικρασιατική καταστροφή και στον ξεριζωμό του Ελληνισμού της Ανατολικής Θράκης, του Πόντου, της Καππαδοκίας και της Μικράς Ασίας.Στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν ο Έλληνας αντιστεκόταν στους ΝΑΖΙ, στους Βούλγαρους, στους Τσάμηδες Αλβανούς και στους Ιταλούς εισβολείς χύνοντας ποταμούς αίματος, οι πρώην βασιλείς μας έκαναν διακοπές στα θέρετρα της Νότιας Αφρικής κατοικώντας σε παλάτια Βικτοριανής αρχιτεκτονικής για να τους φέρουν μεταπολεμικά οι Άγγλοι ως θριαμβευτές.Σήμερα, όλα τα παιδιά του Κωνσταντίνου είναι νυμφευμένα με αλλοδαπούς από την Ισπανία μέχρι και την Κολομβία.Η κόρη του η Θεοδώρα φιγουράρει σε lifestyle περιοδικά και σήριαλ της μεσημεριανής ζώνης στην Καλιφόρνια.Οι πρώην δυνάστες μας ποτέ δεν αγάπησαν τον Έλληνα,παρά μόνο την εξουσία του θρόνου.Στην Ελλάδα θα βρείτε υποστηρικτές του στα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας και του Λάος, δηλαδή σε όλα τα φιλομνημονιακά κόμματα.Τέλος, επικαλούμαι την αυθεντία του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη για τα αίσχη που έβλεπε στο Τατόι όταν ήταν πνευματικός ή εφημέριος αν δεν κάνω λάθος στα ανάκτορα και το πως τον έστειλαν "εξορία" στη Φλώρινα όταν τους κατηγόρησε ως Μασόνους και υποκριτές ψευτοχριστιανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν με συγκινούν τα δάκρυα. Να πάει στην χώρα του να πουλήσει παπά. Δεν είναι Έλληνας.
    Όσο για έναν φίλο πιο πάνω, που αναφέρει αν είναι Ελληνικής καταγωγής οι πολιτικοί που μας κυβερνάνε.. Όχι, φυσικά και δεν είναι.. και μην μπαίνεις στο τρυπάκι αυτό.
    Δηλαδή επειδή δεν είναι Έλληνας ο Παπανδρέου, πρέπει να δεχτώ έναν άλλον μη Έλληνα, ο οποίος έριξε 2 ψεύτικα δάκρυα;
    Αυτό το πράγμα στην Ελλάδα, που δεχόμαστε έναν επειδή είναι λιγότερο χειρότερος από έναν άλλον, δεν το έχω καταλάβει ποτέ!!!

    Ο τόπος μας, τα τελευταία 100+ χρόνια, 2 ηγέτες-εθνάρχες είχε.. Ιωάννης Μεταξάς, Γεώργιος Παπαδόπουλος!

    Όλους τους άλλους, τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τις παπαριές με τη μικρασιατική καταστροφή να πατε να τις πείτε στους βενιζελικούς που τόσο γουστάρετε.ο βενιζέλος καθότανε στο γραφείο του και ο κωνσταντίνος ήταν α' γραμμή και γέμιζε ψείρες με τους άλλους συστρατιώτες του.όσο για τα Δανογερμανός και οι λοιπές βλακείες διαβάστε το γενεαλογικό δέντρο του αν τόσο ενδιαφέρεστε.είχατε την ευκαιρία να έχετε έλληνα βασιλιά (τον Υψηλάντη) και τον φάγατε γιατί έτσι είστε ως φυλή (εννοώ οι ραγιάδες).και βγάλατε τον Κωλέττη.το στέμμα περιφερόταν στις ευρωπαικές αυλές και κανείς δεν το ήθελε. και ο μόνος που το δέχτηκε ήταν ο Γεώργιος της Δανίας ο οποίος όμως για να το πάρει ζήτησε τα επτάνησα τα οποία με τα χίλια ζόρια η Αγγλία δέχτηκε να τα δώσει. Και τώρα ζητάτε και τα ρέστα ρε?να πάτε στην Κούβα τότε που δεν έχουν "βασιλιάδες" και περνάνε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. BRWMOTOURKOSPOROI TOY KERARA RAGIADES , O PAPOYS MOY EFTASE MEXRI THN ANGYRA MONO ME ELIES ... KWTSO BASILIA KAI PSOMI KI ELIA .EPISTROFH OLOTAXWS STHN MONARXIA .
    KATW TO NEOELLINIKO GYFTARIO ME TIS ROZ PISINES ,OLA TA BLAXADERA AKOINWNHTA THELHSANE NA GINOUN BASILIADES . NA TA XALIA MAS TWRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γιατι δεν γραφεται ελληνά να καταλαβουμέ την γράφεται??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μας απέδειξε οτι είναι Έλληνας.Αυτοί που τώρα μας κυβερνούν τι να είναι άραγε; Ας αναρωτηθούμε κι ας βγάλομε τα συμπεράσματά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντώντας σε όσους αισχρολογούν και ταυτόχρονα μιλάνε για θετική συμβολή του βασιλιά στο Μικρασιατικό Μέτωπο, έχω να δηλώσσω ότι προφανώς δεν άνοιξαν ποτέ τους βιβλίο ιστορίας.
    Εν γένει, οι φιλοβασιλικοί στην Ελλάδα είναι η πληγή της Ελληνικής δεξιάς και ως νέος 26 χρονών αδυνατώ να συμπορευθώ με την απαρχαιωμένη συλλογιστική τους.
    Επειδή ως Ελλάς έχουμε μια έμμεση κοινοβουλευτική δημοκρατία αγγλικού τύπου αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γυρίσουμε στον αυταρχισμό της μίας αρχής που καθορίζεται κληρονομικώ δικαίω.
    Οι αρχαίοι μας πρόγονοι δημιούργησαν το δημοκρατικό πολίτευμα και το χάρισαν σε όλο τον κόσμο.Εμείς θα ακολουθήσουμε το πολίτευμα που δόξασαν ιστορικά οι βάρβαροι Γότθοι και οι μακελάρηδες Βίκινγκς;Έπειτα πως ένας Ορθόδοξος μπορεί να δικαιολογήσει στη συνείδησή του την υποταγή σε έναν άνθρωπο-μονάρχη, όταν ο μόνος βασιλιάς της Οικουμένης είναι ο Τριαδικός Θεός που δεν ζητάει καν την υποταγή μας, αλλά την αγάπη μας;Κλείνοντας να δηλώσω ότι νομικά ο πολίτης μιας δημοκρατίας χαρακτηρίζεται ως κάτοχος ιθαγένειας, ενώ ο πολίτης ενός βασιλικού πολιτεύματος ως υπήκοος του βασιλιά(ετυμολογικά προέρχεται από το ρήμα υπακούω).Όπως καταλαβαίνετε ακόμη και η κοινή λογική του 21ου αιώνα απορρίπτει το βασιλικό πολίτευμα ως ένα θεσμό που στηρίζεται στην ανισότητα και στην επιβολή.ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να πάμε σε κάτι καλύτερο, ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!ΖΗΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ Η ΒΑΣΙΛΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.ΕΞΩ Η ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΤΥΡΑΝΙΑΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΝΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΣΥ ΤΟ ΣΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΑΡΑΔΕΣ ΑΥΛΙΚΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απαντώντας σε όσους αισχρολογούν και ταυτόχρονα μιλάνε για θετική συμβολή του βασιλιά στο Μικρασιατικό Μέτωπο, έχω να δηλώσσω ότι προφανώς δεν άνοιξαν ποτέ τους βιβλίο ιστορίας.
    Εν γένει, οι φιλοβασιλικοί στην Ελλάδα είναι η πληγή της Ελληνικής δεξιάς και ως νέος 26 χρονών αδυνατώ να συμπορευθώ με την απαρχαιωμένη συλλογιστική τους.
    Επειδή ως Ελλάς έχουμε μια έμμεση κοινοβουλευτική δημοκρατία αγγλικού τύπου αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γυρίσουμε στον αυταρχισμό της μίας αρχής που καθορίζεται κληρονομικώ δικαίω.
    Οι αρχαίοι μας πρόγονοι δημιούργησαν το δημοκρατικό πολίτευμα και το χάρισαν σε όλο τον κόσμο.Εμείς θα ακολουθήσουμε το πολίτευμα που δόξασαν ιστορικά οι βάρβαροι Γότθοι και οι μακελάρηδες Βίκινγκς;Έπειτα πως ένας Ορθόδοξος μπορεί να δικαιολογήσει στη συνείδησή του την υποταγή σε έναν άνθρωπο-μονάρχη, όταν ο μόνος βασιλιάς της Οικουμένης είναι ο Τριαδικός Θεός που δεν ζητάει καν την υποταγή μας, αλλά την αγάπη μας;Κλείνοντας να δηλώσω ότι νομικά ο πολίτης μιας δημοκρατίας χαρακτηρίζεται ως κάτοχος ιθαγένειας, ενώ ο πολίτης ενός βασιλικού πολιτεύματος ως υπήκοος του βασιλιά(ετυμολογικά προέρχεται από το ρήμα υπακούω).Όπως καταλαβαίνετε ακόμη και η κοινή λογική του 21ου αιώνα απορρίπτει το βασιλικό πολίτευμα ως ένα θεσμό που στηρίζεται στην ανισότητα και στην επιβολή.ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να πάμε σε κάτι καλύτερο, ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!ΖΗΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Βασιλιάς σαφώς και είναι καλύτερος γιατί είναι χορτάτος.Και είναι ΕΛΛΗΝΑΣ όσο και να τον κατηγορείτε ορισμένοι.Ο Θεός να φυλάει τον κόσμο από ξεγυμνωμένους πολιτικάντηδες που όχι μόνο δεν αγάπησαν την Ελλάδα αλλά προσπάθησαν όλα αυτά τα χρόνια να την λεηλατήσουν για το δικό τους και μόνο συμφέρον.Οαο για τους ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ από πού ως που είναι ΕΛΛΗΝΕΣ??Ευτυχώς ο λαός έχει και μνήμη και κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ζήτω ο Αναξ.Ειναι πιο Έλληνας απο όλους αυτούς που μας κυβερνάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΙΕΙ??
    ΚΑΝΕΙΣ!!!
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εμεις σαν Ελληνες δεν μπορουμε να εκτιμησουμε σωστα τα πραγματα,γιατι οσους Βασιλιαδες ειχαμε ολοι αυτοι αγαπουσαν την Πατριδα μας.Ο Κωνσταντινος αν δεν εκανε το κινημα εναντιον της 21 Απριλιου θα ηταν στην Ελλαδα και θα ειχαμε Βασιλευομενη Δημοκρατια.Οι στρατιωτικοι της επταετιας τον ηθελαν γιαυτο και εβαλαν Αντιβασιλεα υπολογιζοντας οτι θα επιστρεψει.Τελος παντων αυτο ηταν το λαθος.επρεπε να μιμηθει τον Βασιλια Γεωργιο που μαζι με τον Ι ΜΕΤΑΞΑ εγραψαν το ηρωικο επος του 1940,Τελος παντων τωρα τι γίνεται με τους προδοτες μας τους πολιτικους.Εγω λεω μονο τουτο ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. να μπορουσαμε να ακυρωσουμε και την σημερινη συμορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ελληναράδες μου εσείς!!! που ελληνικά δεν ξέρετε να γράφετε!!! οι βασιλιάδες υπάρχουν μόνο στο σκάκι.Ακούς εκεί έλληνας ο τέως.Γερμανός είναι-ξυπνήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κλαιει για τα λεφτα που χανει μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπάρχουν ακόμη Έλληνες που ονειρεύονται ξένους βασιλιάδες;
    Ξυπνήστε πατριώτες!
    Την Ελλάδα θα την σώσουν τα παιδιά της και όχι τα απολιθώματα της ιστορίας που μας επέβαλαν πριν 150 χρόνια οι Μεγάλες Δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δηλαδη οι Σπαρτιατες που ειχαν δυο Βασιλιαδες ηταν κοροϊδα ;
    Μαθετε ακομη ολοι εσεις που δηδεν ξερετε , οτι ΟΛΕΣ οι Βασιλικες οικογενειες στην Ευρωπη , εχουν ΚΑΙ Ελληνικο αιμα .
    Μαθετε ακομη οτι ΟΛΟΙ οι Σοφοι μας ηταν εναντια στην Δημοκρατια και υπερ της Αριστο-κρατιας .Με πρωτον τον Μεγα Σοφο των Σοφων , Σωκρατη .
    Ξερετε γιατι οι Αθηναιοι δεν ειχαν Βασιλια ;
    Πητε μου ακομη μια Ιστορικη ενδοξο περιοδο της Ιστοριας μας , χωρις Βασιλεα .
    Η Αληθεια θα σας Ελευθερωση και οχι οι αμπελοφιλοσοφιες διαφορων δημαγωγων και λαοπλανων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΤΙΣ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΈΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΌ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΈ ΚΆΠΟΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΆΣ ΉΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΌΝΟΣ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΈΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΆ ΠΟΥ ΚΙΝΕΊ ΤΑ ΝΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΑΣ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ ΌΠΩΣ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΒΟΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΥΠΡΌΣΔΕΚΤΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΈΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΦΈΡΕΙ ΜΕΓΆΛΗ ΕΥΘΎΝΗ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΌΧΙ ΧΡΏΜΑΤΑ ΌΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΙΔΈΕΣ ΌΧΙ ΕΓΩΙΣΜΌ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ???

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΡΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ . ΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑΤΕΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ??? ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ??? ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΡΥΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ! ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. LETE OTI O BASILIAS EFAGE TO KATAPETASMA???? TO KWLOPASOK POU HTAN PANW STHN YGESIA TOU KRATOS GIA 40 XRONIA DEN FAGANE TO MEGALUTERO KATAPETASMA KAI BALANE THN POLYAGAPHMENH ELLADA SE XREOKOPIA KAI OUTE TOUS KAEI KARFH KAI OUTE KLAINE ENA ***** DAKRY ***** GIA TO PIO IERO KAI AGIO TOPO POU EINAI H ELLADAS MAS... ... O BASILIAS O KWNSTANTINOS EINAI ELLHNAS PRAGMATIKOS KAI H GUNAIKA TOU H BASILISA H ANNA MARIA NA TIN EXEI KALA O 8EOS EINAI BASILISA ME TA OLA THS... KAI NA AFHSOUME TIS ANOHSIES OTI KLAINE GIA LEFTA....... DEN XREIAZOMASTE ALLO MNHMONIO ALLA NA FUGOUME APO TO EURO KAI NA FYGOUN H SAPILA GERMANOI KAI NA PAME PISW STHN DRAXMH. KALUTERA ELEUTHERIA PARA GERMANIKA SKYLIA....ELLAS ORTHODOXIA H TRIAS AGIA ELEHSON HMAS. [+=] [+=]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. h giagia mou elege ...theo kai vasilea....konstantine se perimenoume na fugoun oi poulhmenoi pou mas xepoulhsan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.Που εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Gia ton "FLWRO" Xazouli dhladi pou leei edw oti oi Basiliades yparxoun mono sto skaki na tou ypen8hmhsw oti yparxoun epishs kai stis ....
    DANIA-SOUHDIA.NORBHGIA,AGGLIA,BELGIO-OLANDIA,MONAKO,TAYLANDH ,ISPANIA KTL.......
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. και στις αφρικανικες φυλες μαο μαο ζουλου κλπ εχουν βασιλιαδες επισης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΚ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ????ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ???ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΗ??? ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ?????
    ΟΥΣΤ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ 10/2/12 5:19 μμ

    Ως τι τα παίρνει και πόσα ακριβώς από το Ελληνικό Δημόσιο. Εσύ το λες, εσύ οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις, στοιχεία και πηγές και όχι να λες "πηγαίνετε να μάθετε". Επειδή μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται, δεν μπορείς να δώσεις και απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος πρέπει να αναλάβει την Βασιλεία αλλά και την πρωθυπουργία σε μία κυβέρνηση Ελλήνων πατριωτών εκτός Βουλής. Ο Δημήτριος Γράψας Αρχηγός Στρατού και Νέο Σύνταγμα. Να δείτε, η Ελλάς θα ανακάμψει και θα αναπτυχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, δια του Σταυρού Σου, πολίτευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. BRWMOTOURKALBANOI TOY KERATA, NA PLENETE TO BRWMOSTOMA SAS PRIN PIANETE TON BASILIA MAS STO STOMA SAS. RIXTE MONO MIA MATIA STIS XWRES THS EWROPHS ME BASILEIA NA DEITE POSO EYTYXISMENOI OI LAOI TOUS EINAI..KAI TH FILOPATRIA TOUS XARAKTIRIZEI.OLA TA SPITIA ME THN SHMAIA TOYS STOUS KHPOUS ,YPERHFANEIA ,ENTIMOTHTA ,POLITISMOS. MA TOSO TOURKOSPORO AFHSAN OI MOGGOLOI S´AFTON TON AMOIRO TOPO ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. η Ελλάδα και στους αρχαίους και στους Βυζαντινούς χρόνους είχε και βασιλείς και δημοκρατία ,, δυστυχώς στην χώρα μας σήμερα οι Έλληνες σαν λαός κοιτάζουμε το κουτάλι και χύνουμε την σούπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. To Xepoulima tis Elladas mas .Deite to video .

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RK54DlsoHm0#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ 13/2/12 1:31 μμ

    >και στους Βυζαντινούς χρόνους είχε και βασιλείς και δημοκρατία<

    Στους "βυζαντινούς" χρόνους ... δημοκρατία και μάλιστα η ... "Ελλάδα"; Ποια Ελλάδα, ποια δημοκρατία; Ανοίξτε κανένα βιβλίο ιστορίας, ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΙ Η ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ ΒΑΣΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΜΑΝΗ-ΑΡΕΟΠΟΛΗ ΠΟΥ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ. ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ???ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣΠΟΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. MANIATHS KAI ANTIBASILIKOS ??? PWS GINETAI AFTO PATRIWTAKH ??? XMM..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΡΕ ΣΤΟΧΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΜΙΛΑΣ?ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ" ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ?ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ(ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ)?ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ (ΑΘΩΕΣ) ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ?ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ...ΗΤΑΝ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠ ΤΟ ΓΟΥΔΙ...!ΡΕ ΣΤΟΧΕ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. εμεις ειμαστε ετοιμοι να πεθανουμε για την ελλαδα και την κυπρο
    και οχι για τους χαραμοφαιδες οσφιοκαμπτες πολιτικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΡΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ(ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΝ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ)ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΗ ΜΟΝΟ ΣΕ "ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΑ"ΕΘΝΗ,ΟΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ,Η ΙΣΠΑΝΙΑ,Η ΣΟΥΗΔΙΑ.Η ΔΑΝΙΑ,Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ,Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΤΟ ΜΟΝΑΚΟ,ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ,ΠΟΙΑ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΕΓΕΝΕΙΩΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ)..ΕΙΠΑΜΕ..Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΤΟ ΒΟΔΙ,ΒΟΔΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Στόχε ,μη δίνεις καμμία σημασία στους τρελαμένους βασιλικούς.
    Έχουν λαλήσει οι άνθρωποι.
    Οι αληθινοί εθνικιστές δεν θέλουν το Δανογερμανό βασιλιά ως δυνάστη του έθνους.
    Κανένα πολιτικό κόμμα της δεξιάς,ούτε η ΝΔ, ούτε το ΛΑΟΣ, ούτε η Χρυσή Αυγή,ούτε καν το κόμμα αποστράτων δεν θέλουν βασιλιά.
    Απορώ πως κάποιοι ακόμη το συζητάνε!
    Έχουν μετρηθεί ποτέ;
    Χωράνε σε σχολική αίθουσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τον θυμαμαι απο τα εγκαινια του σταδιου στο περαμα στη δεκαετια του 1960.
    Τωρα μετα απο τοσα χρονια πιστευω οτι αν παρεμενε ο θεσμοσ τησ βασιλειας,η ελλαδα θα ηταν πολυ καλυτερα.
    Αλλα τοτε τον πολεμουσαν με λυσσα ο οργανισμοσ λαμπρακη η "αιωνια καταρρα ,που λεγεται αριστερα. και εχει σε ολο τον κοσμο εκμοντερνιστη, αλλα εχει μεινει στην ελλαδα σαν απολιθωμα για να στοιχειωνη την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ena elliniko rito lei makria apo kenourgio embora kiapo palia poutana auti einai i politiki tis ellados simera posi apo autous diathetoun elliniko diavatirio tous psifizete prota kai stin sinehia paraponieste ellinara miazoi griniaris tha eisai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ. ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΙ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Βρείτε μου φιλοβασιλικό κάτω των 40 ετών και θα σας βγάλω το καπέλο.
    Προσωπικός φίλος του πατέρα μου είναι από τους πιο γνωστούς φιλοβασιλικούς και μόνιμος κάτοικος Κολωνακίου.
    Πολύ ευγενικός και χρυσός άνθρωπος, αλλά οι 2 γιοι του δεν θέλουν καν να ακούνε για βασιλιά και έχουν γίνει εθνικιστές.
    Η εθνικιστική δεξιά και η λαική δεξιά είναι πολέμιοι του βασιλικού πολιτεύματος.
    Αντίθετα φιλοβασιλικούς θα βρεις στο φιλελεύθερο κέντρο και ειδικά στη Δημοκρατική Συμμαχία της Μπακογιάννη.
    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους Ελληνόψυχους του ΣΤΟΧΟΥ!
    Μετά τιμής, ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σωσον Κυριε τον λαον σου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΑ ΕΦΑΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ?ΠΩΣ ΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ ΣΤΟ JET SET,ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ.ΑΜΥΑΛΟΙ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ.ΟΥΣΤ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ!!! ΑΜΑΝ!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΔΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO --->> http://www.youtube.com/watch?v=qdGDf75rHA0 ΣΤΟ 29.20 ΕΔΩ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ...ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ?? ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΧΙ! ΟΠΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο Π.ΠΑΪΣΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ..ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΗΓΓΙΚΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. όχι δεν έχει δικαίωμα να μιλάει ...δεν είναι ΠΑΣΟΚΟΣ ξέρετε αυτός ο τύπος που αγαπάει μόνο το κόμματα του σε βαθμό σταλινικό και τον εαυτούλη+τσέπη του σε βαθμό δολοφονίας. .....δεν είναι αναρχουκουμουνιστής οι μόνοι ''δημοκράτες'' τους κόσμους, αγνοί άνθρωποι, οικολόγοι, και ανθρωπιστές του κώλου και τέλος δεν είναι ψευτόδεξιούλης σαν αυτούς που θλιβερούς που είναι με τον κωλοτούμπα παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Βασιλιάς ήταν,τέως είναι,δεν με απασχολεί.Μου αρκεί που μου είναι τόσο συμπαθής και είναι μια θετική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.Και είμαι κάτω από 40(βλ.σχετικό σχόλιο αναγνώστη).
    Και τον Νικόλαο που τον έχω συναντήσει τυχαία,έχω διαπιστώσει πόσο ευγενικός είναι,ακόμη και όταν δεν υπήρχε κόσμος μπροστά.Όχι σαν κάτι λαμόγια πολιτικούς/δημοσιογράφους ,που τους έχω πετύχει στο εξωτερικό,και πέφταν πάνω μου να με τσαλαπατήσουν(αγενέστατα ζώα).

    Ελίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. megaliotate kane kati giati oli afti eine prodotes
    giorgos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. πο πο πο εχω παθη πλακα με αυτα που διαβαζω γαμω τις ιδεες σας να δουμε τι θα κανουμε απο εδω και περα ο καθενας με την εξυπναδα του, ο ενας πιο εξυπνος απο τον αλλον ε αστο καλο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτός κλαίει και πονά για την κατάντεια μας ενώ οι πολιτικοί δεν έχουν βγάλει ποτέ ούτε ένα δάκρυ, αλλά το μόνο που κάνουν εί΄ναι να μας κάνουν εμάς να κλαίμε εξ αιτίας τους.

    Από τότε που έφυγαν οι βασιλείς από την Ελλάδα άρχισε η κατάπτωση του λαού μας και η πολτοποίηση του.

    Από το 81 ειδικά άρχισε η μεγάλη κατάπτωση της χώρας με τον "προοδευτικό" λαϊκισμό της μεταπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ποιος σας είπε ότι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος ΙΓ' είναι ξένος. Είναι Έλληνας. Είδαμε και άλλοι που είναι Έλληνες που έχουν φθάσει την Πατρίδα μας. Ο προπάππους του Έβερτ ήρθε με τους Βαυαρούς επί Όθωνος. Δηλ. αυτός δεν είναι ξένος, είναι ο Βασιλεύς που εξάλλου με βεβαιότητα κατάγετε από την γενεά των Παλαιολόγων και κατέφυγε το χαμένο παιδί του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ΙΑ΄. Και είμαι κάτω των 34 και είμαι γνήσιος Ορθόδοξος, Έλληνας και Βασιλόφρων (σχετικό σχόλιο αναγνώστη). Ο λόγος για τον οποίο δεν είναι Βασιλιάς σήμερα ο Κωνσταντίνος (μολονότι στο δημοψήφισμα του 1974 πήρε πάνω από 55%) είναι επειδή είναι Ορθόδοξος και οι μασόνοι και οι εβραίοι και οι πολιτικοί μας δεν το θέλουν επειδή έχει ρυθμιστικές και εκτελεστικές εξουσίες και επειδή να μπορεί να πραγματοποιήσει τον "Ανώτατο έλεγχο" και να ελέγχει τους πολιτικούς. Γι΄ αυτό τον έδιωξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κάτω των 30 είμαι και είμαι φανατικός Βασιλόφρων! Προτιμότερος ο Κων/νος από Πασοκικά σκυλιά, αμόρφωτους χουντικούς, κομμουνιστές και υμνητές του καραμανλισμού. Αυτοί που λένε τις βλακείες περί μικρασιατικής, ας ψάξουν τον ένοχο στον πράκτορα των Άγγλων Βενιζέλο και το συμμορία το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ.
    ΕΔΩ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. PRAGMATI O KATHFOROS TOY ETHNOYS ARXISE AMESWS META THN KATARGHSH THS MONARXIAS.MONO EXTHROI MAS PREPEI NA HTAN PISW APO AFTHN THN "AYTOKTONIA MAS" .APO TOTE ANELABE TO KOURELOPROLETARIATO THN TYXH THS PATRIDAS KAI IDOY TA XALIA MAS .KWNSTANTINE EPESTREPSE OSO EINAI KAIROS AKOMA NA MAS SWSEIS.IDALWS MONO H PANAGIA AN MAS LYPHTHEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.