Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ"... ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΑΚΡΑΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Γκράφιτι με συνθήματα κατά των Χριστιανών έγραψαν μέλη ακραίας εβραϊκής ομάδας στο ελληνορθόδοξο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού στην Ιερουσαλή...

Γκράφιτι με συνθήματα κατά των Χριστιανών έγραψαν μέλη ακραίας εβραϊκής ομάδας στο ελληνορθόδοξο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού στην Ιερουσαλήμ, προχωρώντας σε παρόμοιο βανδαλισμό και σε κοντινό μεικτό σχολείο για Ισραηλνούς και Παλαιστίνιους. Η ομάδα υπογράφει ως «Μακκαβαίοι της Μιγκρόν».
Ανάμεσα στα συνθήματα που γράφτηκαν σε οχήματα και τοίχο στον περίβολο του μοναστηριού ήταν «Θάνατος στους Χριστιανούς» και «Ο Καχανέ είχε δίκιο» -αναφορά στον Μέιρ Καχανέ, ακραίων απόψεων ραββίνο που πέθανε το 1990.
Η ομάδα έγραψε επίσης συνθήματα κατά των Παλαιστινίων σε κοντινό σχολείο που απευθύνεται από κοινού σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους μαθητές.
Ο αρχιμανδρίτης Κλαύδιος, ηγούμενος της μονής του Τιμίου Σταυρού, σχολίασε στην Jerusalem Post: «Όλοι ξέρουν πως αυτοί που το έκαναν δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι, το 92% του κόσμου στο Ισραήλ σέβεται τους Χριστιανούς και τους Έλληνες, μόνο το 8% είναι εχθρικό».

3 σχόλια

  1. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΕΣ...ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε ξυπνημενοι ειμαστε βρε πατριωτιμ, αλλα περιμενουμε βρεε.............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ...ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ,ΔΕ ΘΑ ΛΑΜΠΑΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ,ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΜΕΡΗ ΣΑΝ ΛΕΦΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.