Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Ο Παπουτσής, ανακοίνωσε την έναρξη της κατασκευής του έργου μεταξύ Καστανιών και Νέας Βύσσας με προϋπολογισμό 3,162 εκατομμύρια ευρώ, το οπο...

Ο Παπουτσής, ανακοίνωσε την έναρξη της κατασκευής του έργου μεταξύ Καστανιών και Νέας Βύσσας με προϋπολογισμό 3,162 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο προβλέπεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις που υπάρχουν, τόνισε πως η κατασκευή του φράχτη θα προχωρήσει, γιατί είναι νόμος του κράτους και το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο Παπουτσής είπε ότι «ο φράχτης είναι ένα έργο που έχει και πρακτική και συμβολική αξία και θα αποθαρρύνει τους διακινητές και τη λαθρομετανάστευση» και το χαρακτήρισε ως ένα «έργο συνεργασίας των τουρκικών και ελληνικών αρχών για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης».

Ο διπλός φράχτης ύψους 4 μέτρων και μήκους 10 χιλιομέτρων κατασκευάζεται με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

6 σχόλια

  1. ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ?ΦΡΑΧΤΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να αμολήσει τα υποβρύχια να τορπιλίζουν κάθε παράνομο δουλεμπορικό που θα προσεγγίζει τα θαλάσσια σύνορα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κρασιά!!!!! αφού γέμισαν την Ελλάδα με κάθε καρυδιάς καρύδι, ξαφνικά "ξύπνησαν"!!!!! Ρε λαμόγια!!!! Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία ρε ντενεκέδες ξεγάνωτοι αλλά εσείς που να τα βρείτε!!!!! Εξω από την Ελλάδα Γερμανορουφιάνοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι δυνατόν να είναι τόσο φελλός;;;; και αν ναι τι στο διάολο κάνει στο υπουργείο;;;; Τώρα ρε σε πηρε ο πόνος για να "σταματήσεις" την λαθρομετανάστευση;;;; αντε ρε πάρε το κουβαδάκι σου και πήγαινε σε άλλη παραλία κεφτεδοπίτουρα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι δεν κανει ενα τεραστιο φράκτη γεμάτο νερό να ην πμορει να περασει ο τουρκικος στρατος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.