Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Σε πλήρη απαξίωση βρίσκονται τα τρία Λιμεναρχεία που εποπτεύουν τον θαλάσσιο άξονα από Πλάκα Λιτοχώρου μέχρι τον Ρακοπόταμο, καθώς δεν διαθέ...

Σε πλήρη απαξίωση βρίσκονται τα τρία Λιμεναρχεία που εποπτεύουν τον θαλάσσιο άξονα από Πλάκα Λιτοχώρου μέχρι τον Ρακοπόταμο, καθώς δεν διαθέτουν ούτς καν... ένα σκάφος. Συγκεκριμένα το λιμεναρχείο Πλαταμώνα, είναι χωρίς υπηρεσιακό σκάφος εδώ και μία τριετία περίπου, και σύντομα ίσως μείνει και χωρίς …κτίριο.
Βέβαια οι ελλείψεις είναι πολλές και σε άλλα λιμεναρχεία της περιφέρειας της Λάρισας όπως αυτό του Στομίου και του Αγιόκαμπου, όπου δεν υπάρχουν βασικά όργανα όπως για παράδειγμα αυτό της μέτρησης της διαμέτρου των διχτυών και άλλα σύνεργα που θα βεβαιώσουνπαραβάσεις (π.χ. παράνομη αλιεία). Έτσι οι άντρες των Λιμεναρχείων περιορίζονται σε διοικητικές και άλλες γραφειοκρατικές εργασίες.
Προβλήματα που σύμφωνα με τους λιμενικούς θα μπορούσαν να είχαν λυθεί αν υπήρχε αυτόνομο υπουργείο Ναυτιλίας. Με τη σημερινή διοικητική δομή «οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται με στόχο την ενίσχυση των Λιμεναρχείων πέφτει στο κενό, λόγω γραφειοκρατίας».

newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Τωρα διαμαρτυρονται και οι τεμπεληδες.Ειμαι απο τρικαλα και πριν 1 χρονο πηγα να βγαλω αδεια αλιειας και μου λεγαν ελατε την αλλη εβδομαδα που ειναι ο αρμοδιος εδω..._(απο Τρικαλα 280 km πηγαινε ελα)Ευτηχως βρεθηκε ενας "αναρμοδιος" υπαληλος που με λυπηθηκε και το ανελαβε αυτος...χωρις να οφειλει να το κανει.Ενω 2 κυριες καθοταν και ξυνοντουσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.