Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ!!! ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ... ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ!

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν εγκατέλειψαν την σκοπιά τους ούτε κατά την διάρκεια της Πρώτης Γερμανικής Κατοχής... Τον χώρο μπροστά στον Άγνωστ...

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν εγκατέλειψαν την σκοπιά τους ούτε κατά την διάρκεια της Πρώτης Γερμανικής Κατοχής...

Τον χώρο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη έχουν καταλάβει διαδηλωτές. Οι ευζώνοι έχουν αποχωρήσει από το σημείο για ακόμη μιά φορά. Στο σημείο μπροστά από το κενοτάφιο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ πριν λίγη ώρα είχε δημιουργηθεί ένταση. Επειδή 2- 3 έχουν μαζί τυς ελληνικές σημαίες, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι... ΟΙ ΕΥΖΩΝΟΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ... Άν λοιπόν κάποιοι θέλουν να εισβάλλουν στην Βουλή και όχι να δώσουν παράσταση ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ πιό εύκολο μάλιστα στην πρόσβαση... ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!


Αυτό για όσους συμμετέχουν ως θύματα και κομπάρσοι στα σόου των πολιτικών δυνάμεων ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ την Πατρίδα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ!


"ΣΤΟΧΟΣ"

4 σχόλια

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ...ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ??????
    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ DEFENCENET...KAΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν λες αυτό με την αριστερά, αυτοι δεν πρόκειται να κάνουνε κυβέρνηση ούτε μια στο 1.000.000 απλός πρέπει να ξαναθυμηθεί ο ελληνικός λαός τι έχει κάνει η αριστερά σε αυτόν εδώ τον τόπο, για αυτο καλύτερα να πεινάσουμε παρα να σκοτωνόμαστε αναμεταξύ μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω δε συμφωνω ουτε με καμια διαδηλωση του %ολου ουτε με κανενα. Δηλαδη εγω ΔΕ πειναω; ΓΙΑΤΙ δε παω να τα σπασω σαν οτι να ναι; ΟΧΙ ΡΕ! ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ! ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ... ΕΛΑ ΒΡΕΣ ΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.