Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΪΛΑ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ 30 ΑΤΟΜΩΝ,,,

Επίθεση με πέτρες στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε προ ολί...

Επίθεση με πέτρες στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε προ ολίγου ομάδα 30 ατόμων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την επίθεση σημειώθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι του κ. Παπούλια.

5 σχόλια

  1. πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και να αποφευγουμε τη χαιρεκακια! μπορει να ειναι προβοκατσια! εχετε στο νου δρασις, αντιδρασις, λυσις! προσοχη και νηφαλιωτητα Συνελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλιά καλή δοκιμασμένη (σοσιαληστρική) συνταγή!!!! "όταν δεν έχεις θύμα, το κατασκευάζεις". Για να βγει από την αφάνεια ο ανύπαρκτος, κατασκευάζει "επιθέσεις" με τον "στρατό" των πρακτορίσκων που διαθέτει!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι καταντια ! Τι ντροπη να τελειωση ετσι ξεφτιλισμενα την ζωη του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ Κ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΥΠΗΡΞΕ ΣΗΜΑΙΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ Κ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.