Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1: "ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ"!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.... Ξεφτιλισμένα πορνοτουρκοκάναλα, πήρατε ένα μικρό μάθημα από τον θαρραλέο Απόστολο Γκλέτσο! ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ σας είπε αυτά πο...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....
Ξεφτιλισμένα πορνοτουρκοκάναλα, πήρατε ένα μικρό μάθημα από τον θαρραλέο Απόστολο Γκλέτσο!
ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ σας είπε αυτά που σκέφτονται πολλοί Έλληνες για την τουρκοπροπαγάνδα σας!
Ένας κομμουνιστής δεν φοβήθηκε και είπε αυτά που θα έπρεπε να έχουν πει εδώ και καιρό σ' αυτούς τους αλήτες οι "εθνικοφιλελεύθεροι πατριώτες"!
Προφανώς, ο Γκλέτσος δεν ενδιαφέρεται για το αν θα συνεχίσουν να τον προβάλουν οι "νταβατζήδες"!
ΕΥΓΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΕ!
ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΝΑΛΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!





http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

7 σχόλια

  1. ισως τα τσιγγανοειδη να ηταν επιπεδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι νάταν όλοι οι αριστεροί σαν κιαυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα τον πατριώτη.Την τσέπη του σκέφτεται που δεν θα έχει μεροκάματο αυτός και οι όμοιοί του αριστεριστές ηθοποιοί (για τους μη αριστερούς δεν τον νοιάζει γιατί είναι...φασίστες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4/2/12 6:29 μμ
    Φίλε, ο Γκλέτσος δεν είναι πλέον ηθοποιός, οπότε δεν καίγεται για το μεροκάματο του, όπως λες.
    Επίσης δεν πιστεύω να έχει ανάγκη τα λεφτά, γιατί ήταν πολλά χρόνια ηθοποιός και πλέον είναι δήμαρχος. Σίγουρα θα μπορούν να κάνουν μια πολύ άνετη ζωή και αυτός και τα δισέγγονα του.
    Παλιότερα που ήταν ηθοποιός, νόμιζα ότι πουλούσε νταηλίκη για τα μάτια του κόσμου. Από τότε που έγινε δήμαρχος, είδα ότι στάθηκε δίπλα στους Έλληνες πολίτες της Στυλίδας και με αγώνες κατάφεραν να λύσουν κάποια προβλήματα του Δήμου τους.

    Με όλη αυτή την ιστορία, με τα μογγόλικα σήριαλ, χαίρομαι μόνο για το ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί που είναι και κομμουνιστές και μας το παίζανε και φιλελεύθεροι.. πλέον κράζουν όπου βρεθούν κι όπου σταθούν που χάνουν την δουλειά τους.
    Για να δουν.. πως νιώθει τόσα χρόνια ο Έλληνας εργάτης, που τον απολύουν, για να προσλάβουν στην θέση του κάποιον αλβανό ή πακιστανό με λιγότερα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ (ΚΥΠΡΟΣ-ΙΜΙΑ-Μ.ΑΣΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΡΙΑΛ!!!
    ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ "ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΟΥΝ" ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ" ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ!!!
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ (ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ-ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ Κ.Ο.Κ.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ.
    ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΩΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΗΡΙΑΛ. ΚΑΤΟΠΙΝ, ΘΑ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΜΕ" ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ "ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ" ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ: ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μας αρεσει δεν μας αρεσει ο γκλετσος λεει αληθειες! υπαρχει σχεδιο πληρης αποεθνοποιησης! αντι να κοιταμε αν χανει το μεροκαματο η αν ειναι λαικιστης ας κοιταξουμε την υποκουλτουρα και τα ηθη της σαριας που μας σερβιρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.