Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΦΕΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ!

ΜΕ ΕΝΑ "ΚΟΜΨΟ" ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...) ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒ...



ΜΕ ΕΝΑ "ΚΟΜΨΟ" ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...) ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΠΡΩΗ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ) ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΕΧΘΕΣ. ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ (ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Αναφορικά με το περιστατικό που πραγματοποιήθηκε χθες 07/12/2012 το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ενημερώθηκε
αρμοδίως αλλά πρωτίστως από τους Συναδέλφους που εμπλέκονται αλλά και βρέθηκαν θύματα της
συμπεριφοράς και των ενεργειών τέως Βουλευτή.

Η διαδικασία που μας περιγράφεται αλλά και το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, το οποίο με ιδιαίτερη σπουδή στρογγυλοποιεί και ωραιοποιεί τις ενέργειες του πρώην υπουργού, μας δημιουργεί υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση κατά την διαδικασία που ακολούθησε μετά το περιστατικό.

Επίσης η αδράνεια στην δημιουργία σχηματισμού δικογραφίας, το γεγονός ότι δεν κατέθεσε ΚΑΝΕΝΑΣ αστυνομικός σε καμιά υπηρεσία μετά το περιστατικό, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για την αξιοπιστία της διαδικασίας .

Το μοναδικό ευτυχές γεγονός συνδέεται με την αποφυγή τραγικής κατάληξης του συναδέλφου, μετά την ενέργεια του αρνούμενου τον έλεγχο πολίτη να στρέψει το αυτοκίνητο του πάνω του. Ο συνάδελφος τραυματίστηκε ελαφρά και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Η κοινωνία και ιδιαίτερα σε περιόδους που είναι καταβεβλημένη από την οικονομική πίεση και την
απογύμνωση των θεσμών δεν πρέπει να συνθλίβεται με περαιτέρω πράξεις που αναδύουν όσμωση ιδιαίτερης μεταχείρισης, κουκουλώματος υποθέσεων και άνιση αντιμετώπιση των πολιτών απέναντι στο Νόμο .

Για τους λόγους αυτούς το ΣΕΦΕΑΑ απευθύνεται στις ανώτατες Δικαστικές Αρχές της χώρας ζητώντας την καίρια παρέμβασή τους, ώστε να διαλευκανθεί απόλυτα το γεμάτο ερωτηματικά περιστατικό της 07/01/2012.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΦΕΑΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΟ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΒΕΤΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.