Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΗΛΩΣΑΝ ΣΩΛΗΝΕΣ ΧΑΛΚΟΥ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΑΕΔ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ!

Οι άγνωστοι που «επισκέπτονται» τις νύχτες τα σχολικά κτίρια της Ηλείας, δεν το κάνουν από… φιλομάθεια! Είναι μέλη συμμοριών «κυνηγών» χαλκο...

Οι άγνωστοι που «επισκέπτονται» τις νύχτες τα σχολικά κτίρια της Ηλείας, δεν το κάνουν από… φιλομάθεια! Είναι μέλη συμμοριών «κυνηγών» χαλκού και μετάλλων και εκμεταλλεύονται τις ημέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών για να δράσουν ανενόχλητοι. Μέσα σε λίγα 24ωρα, χτύπησαν και τρίτο σχολείο!
Στόχος τους αυτή τη φορά ήταν οι σχολές του ΟΑΕΔ στον Πύργο, στο κτίριο των οποίων έκαναν… ριφιφί για να μπουν σπάζοντας ένα μέρος του τοίχου! Από εκεί μπήκαν μέσα και «ξήλωσαν» τους σωλήνες χαλκού και άλλα υδραυλικά είδη, τα οποία προφανώς σκοπεύουν να πουλήσουν σε χυτήρια. Ο διευθυντής της σχολής, που πήγε να προετοιμάσει τις αίθουσες εν όψει της επανέναρξης των μαθημάτων, διαπίστωσε τη διάρρηξη και ειδοποίησε την Ασφάλεια.
Μόλις πριν από δυο ημέρες, πιθανώς οι ίδιοι «κυνηγοί» χαλκού είχαν διαρρήξει άλλα δυο εκπαιδευτικά κτίρια. Από αυτό του ΕΠΑΣ Αμαλιάδας έκλεψαν επίσης τα υδραυλικά και τα καλοριφέρ, ενώ από το γυμνάσιο Σιμόπουλου άρπαξαν τους πέντε υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους και επιχείρησαν να διαρρήξουν το γραφείο των καθηγητών χωρίς να τα καταφέρουν.

1 σχόλιο

  1. οι κλεφτες χαλκού είναι λιγότερο ένοχοι απο τους ιδιοκτήτες των χυτηρίων χαλκού, που παράνομα και εντελώς ανθιυγιεινά επεξεργάζονται τα κλεμμένα με σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία...
    απουσιάζει το κράτος κι απο εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.