Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ; ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ!

Την ώρα που οι περισσότεροι εστιάζουν στις νέες αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών - και ιδιαίτερα της "γλάστρας" των 30 χιλιάδων ε...


Την ώρα που οι περισσότεροι εστιάζουν στις νέες αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών - και ιδιαίτερα της "γλάστρας" των 30 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως - εμείς στεκόμαστε σε κάτι άλλο: ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΜΑΣ"; ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

Αν δεν κάνουμε λάθος, ούτε τα Χριστούγεννα τον είδαμε σε κάποιον Ιερό Ναό: Αλλά σήμερα, πού βρίσκεται ο "σωτήρας" μας;

Όπως διαβάζουμε σε μέσο μόνιμης εξύμνησής του:

Σε διεθνές συνέδριο με θέμα «Νέος κόσμος, νέος καπιταλισμός» που πραγματοποιείται στο Παρίσι, θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Δηλαδή, δεν μπορούσε να πάει στο συγκεκριμένο συνέδριο ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ;

Για κάποιο "περίεργο" λόγο, ο υπάλληλος των τραπεζών που μας διόρισαν τα αφεντικά του ως πρωθυπουργό, δείχνει ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Να φοβάται άραγε μην...τσαλακωθεί ή "άψογη" εικόνα του, από τις σίγουρες αποδοκιμασίες που θα υπήρχαν εναντίον του;

Ή μήπως συμβαίνει... κάτι άλλο;


HELLAS ORTHODOXY

6 σχόλια

  1. Δηλαδή τι άλλο εκτός από προτεστάντης Ευαγγελιστής θα ήταν ο "φυτευτός" πρωθυπουργός τους. Εκεί ανήκουν όλα τα φερέφωνα της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποιήσης, υπό τις διαταγές του Ροκφέλερ και των λοιπών συγγενών. ΄Οτι όμως και να κάνουν ούτε την Ελλάδα ούτε τον ελληνισμό θα μπορέσουν να εξαφανίσουν. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα βηματα του Σημιτη και αυτος...Δε θυμαστε το Σημιτη τοτε με την κηδεια του Μακαριστου Χριστοδουλου,που αντι να συμπενθησει με ολη την Ελλαδα βρεθηκε στο Λονδινο να δινει διαλεξεις ?Λες και δεν μπορουσε να αναβαλλει τη διαλεξη για αλλη μερα....Μασονακια ολοι τους,αντε να δουμε ποτε και πώς θα τους στειλουμε στον αγυριστο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aληθευει οτι ειναι τεκτων ποσοστου βαθμου;! Χριστιανισμος και τεκτωνισμος δεν συμβιβαζονται, υφισταται διαφορα μερα με τη νυκτα. Καλα κανει και αποφευγει τις Εκκλησιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Knight of Malta, Bilderberger and Trilateral Commission Member, Lucas Papademos, 2011
    Lucas Papademos is now the new prime minister of Greece. He is also a Knight of Malta, a Bilderberger and a member of the Trilateral Commission. Papademos was also a senior economist at the Federal Reserve Bank of Boston—yes, Boston ruled by the Jesuits via their damnable Boston College!
    http://www.vaticanassassins.org/2011/11/knights-of-malta-masters-of-the-popes-federal-reserve-bank-using-front-jews/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΣΤΗΝΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θρήσκευμα του καθενός μού είναι εντελώς αδιάφορο. Δεν τον βάλανε ιεροκήρυκα, αλλά πρωθυπουργό κι εδώ μετρά η ικανότητά του σαν πολιτικού. Όπως ο ίδιος δήλωσε, όταν ρωτήθηκε για την "ήττα" μας στην Χάγη, δεν είναι πολιτικός. Ουδεμία μομφή, αφού σε όλη του την ζωή ήταν τραπεζικός υπάλληλος.

    Τοποθετήθηκε σαν τεχνοκράτης, λόγω κρίσεως. Έκανε τίποτε; Όχι. Άλλαξε κάτι, που να δίνει ελπίδα ότι θα βγούμε από την κρίση; Όχι. Ε, τότε είναι άχρηστος και μάλλον επιβλαβής.

    Όλα τα άλλα είναι άσχετα, αδιάφορα και άνευ ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.