Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ" ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τα γεγονότα με πρωταγωνιστή τον πρώην γενικό γραμματέα Αθλητισμού, υπουργό και από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κίμωνα Κουλούρη εχει προκαλ...

Τα γεγονότα με πρωταγωνιστή τον πρώην γενικό γραμματέα Αθλητισμού, υπουργό και από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κίμωνα Κουλούρη εχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση και αστυνομικών συνδικαλιστών της Περιφέρειας.
Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιωτιδας και μελος του ΔΣ της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δημήτρης Κακαβάς εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται όχι μονο κατά της ηγεσιας της ΕΛΑΣ που
εμμέσως επεχείρησε να συγκαλύψει την υπόθεση Κουλούρη αλλα και της αλαζονικής αντίληψης ορισμένων πολιτικών προσώπων.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ανέφερε ότι όφειλε ο κ. Κουλούρης και κάθε πολίτης πέρα από αξιώματα σημερινά η του παρελθόντος να σέβονται τους Νόμους και τους εκπροσώπους του.
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ακομη και οι αστυνομικοί να υπερέβαλαν αλλα «όταν βλέπεις κάποιον να σαρώνει τους σηματοδότες με κόκκινο να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να σκοτώσει πεζούς και εποχούμενους δεν μπορεί να είσαι και ..μελιστάλαχτος απέναντι σε έναν τέτοιο άνθρωπο..» είπε χαρακτηριστικά.
«Είναι τυχερός ο κ. Κουλούρης που επεσε σε νέους και σχετικά άπειρους αστυνομικούς γιατι αν ηταν παλαιοί και έμπειροι αστυνομικοί θα τον είχαν μπαγλαρώσει με χειροπέδες και θα τον είχαν στείλει στο κρατητήριο με τους άλλους παραπτωματίες…» πρόσθεσε.
http://www.lamiafm1.gr

4 σχόλια

  1. Είναι τόσο αδιάντροπος που βγήκε και είπε ότι είναι ανεπάγγελτος(τάχα κάποτε δούλευε) και δεν μπορεί να θρέψει την οικογένεια του. Κανένας δημοσιογράφος όμως δε του είπε ότι εισπράτει βουλευτική σύνταξη(δε συζητούμε για τα "δωράκια" που έχει καβατζώσει) και απευθύνεται σε κόσμο που επιβιώνει με το χαρτζιλίκι του ΟΑΕΔ ή με τη έρανο συγγενών. Κατάπτιστοι όλοι τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάφει τα μάτια του, ο καραγκιόζης; Μπας και κουνά την αχλαδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βασικά να τόνε δέσουνε (:P) πρέπει. αλλά όπως έχω δηλώσει και για τον Βενιζέλο, οι εισαγγελείς πρέπει να συνεργάζονται με τους ψυχιάτρους και να επεμβαίνουν εγκαίρως. "κάπου" τα όρια κακοήθειας και σχιζοφρένειας είναι δυσδιάκριτα. σύμπασα η ΠΑΣΟΚαρία είναι για μέσα. τώρα για το πού μέσα, λίγο μας ενδιαφέρει. ή ψειρού ή ψυχιατρείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.