Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Η ηλεκτρονική δημοσκόπηση για τον "Πρωταγωνιστή του 2011" στην Αλβανία, κατέληξε στα συμπεράσματα που όλοι υποπτευόμασταν. Η δημοσ...

Η ηλεκτρονική δημοσκόπηση για τον "Πρωταγωνιστή του 2011" στην Αλβανία, κατέληξε στα συμπεράσματα που όλοι υποπτευόμασταν. Η δημοσκόπηση που διοργανώθηκε από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας Top-Channel, έφερε στην κορυφή δύο πρόσωπα "σύμβολα" του Αλβανικού εθνικισμούς και μεγαλοϊδεατισμού.
Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Κοσοβάρος πολιτικός και ακτιβιστήςAlbin Kurti, ηγέτης του εθνικιστικού κινήματος "Αυτοδιάθεση", ενώ στην δεύτερη θέση ο Αλβανός εθνικιστής Kreshnik Spahiu, ηγέτης της"Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας" η οποία ουσιαστικά επιτελεί την ίδια λειτουργία στην Αλβανία όπως το κίνημα "Αυτοδιάθεση" στο Κόσοβο.
Την τρίτη θέση κατέλαβαν συμβολικά τα θύματα των διαδηλώσεων της 21 Ιανουαρίου, ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο ηγέτης της Αλβανικής αντιπολίτευσης Έντι Ράμα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μια εξίσου εθνικιστική στροφή, μάλιστα κατά την επίσκεψή του στο Κόσοβο είχε βρεθεί με τον πρώτο της λίστας Albin Kurti, χαρακτηρίζοντας το κίνημα "Αυτοδιάθεση", εθνικό θησαυρό.
Τα ονόματα των εθνικιστών δεν σταματάνε εδώ, μιας και στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο πολέμιος του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου και του Ελληνισμού, ο ιστορικό Kristo Frasheri, ενώ στην έβδομη θέση μπορεί κανείς να δει τον ποδοσφαιριστή Lorik Cana, από τους πρώτους που στήριξαν την εθνικιστική οργάνωση "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία" και προσωπικός φίλος του Kreshnik Spahiu.
Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Δήμαρχος Τιράνων Lulzim Basha, ο οποίος προεκλογικά είχε δηλώσει πως, ως υπουργός απελευθέρωσε τις βίζες για να μπορέσουν οι Τσάμηδες να δουν τις περιουσίες τους (εννοώντας την Ήπειρο).
Αυτές είναι οι επιλογές των Αλβανών πολιτών, την ώρα που στην Ελλάδα πιθανότατα θα επικρατούσε ο κανένας ή ο Λαζόπουλος...

borioipirotika.blogspot.com/2012/01/blog-post_7106.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.