Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 3000 ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ!

Το τουρκικό επιστημονικό κατεστημένο προκειμένου να υπηρετεί το πολιτικό αντίστοιχό του δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να φαίνεται φαιδρό και ...

Το τουρκικό επιστημονικό κατεστημένο προκειμένου να υπηρετεί το πολιτικό αντίστοιχό του δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να φαίνεται φαιδρό και ασόβαρο. Το νέο κρούσμα επιστημονικής φαιδρότητας το χρεώνεται ο καθηγητής Ντεμίρ Νεκατί, ο οποίος υποστηρίζει ότι η αρχαία Οινόη του Εύξεινου Πόντου δεν ήταν ποτέ ελληνική!
Σύμφωνα με τον Τούρκο «καθηγητή», υπάρχει μια τάση στην Τουρκία, όλα τα μη εξηγήσιμα στην γλώσσα τους τοπωνύμια να αποδίδονται σε ελληνικές ή αρμενικές ρίζες. «Αυτό είναι λάθος», λέει ο φωστήρας της επιστήμης, «αφού η Οινόη είναι μια πανάρχαια τουρκική πατρίδα, εδώ και 5.000 χρόνια»!!!
Τώρα πως οι Τούρκοι βρέθηκαν στον Εύξεινο Πόντο την 3η χιλιετία π.Χ. είναι ένα χωροχρονικό παράδοξο το οποίο οι Τούρκοι επιστήμονες θα μας εξηγήσουν κάποτε με κάποια θεωρία της "ασχετικότητας". Παρόλα αυτά ο Τούρκος καθηγητής συνεχίζει απτόητος λέγοντας το εξής απίστευτο «Φαίνεται ότι τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια πριν, οι Τούρκοι κυριάρχησαν στην περιοχή.
Η κυρίαρχη κουλτούρα στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας για τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια ήταν η τουρκική», αναφέρει, στηρίζοντας την άποψη, ότι το τοπωνύμιο Οινόη προέρχεται από του Ούννους, ξεχνώντας ότι ούτε κατ’ όνομα υπήρχαν την 3η χιλιετία π.Χ. ούτε φυσικά υπήρξαν ποτέ Τούρκοι!
Οι Ούννοι ήταν ένα βάρβαρο φύλο, το οποίο εμφανίστηκε στο προσκήνιο της Ιστορίας τους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες και ήρθε σε επαφή με τον ελληνορωμαϊκό κόσμο μόλις τον 3ο αιώνα μ.Χ. και φυσικά ο χώρος διαμονής τους πριν από αυτό ήταν μεταξύ Ουραλίων και Μογγολικών οροπεδίων
Είπαμε η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να ξαναγράψει την ιστορία αλλά θα πρέπει να περιμένει λίγο να φύγουν οι δικές μας γενιές πριν το κάνουν αυτό.

defencenet.gr

ΔΕΙΤΕ: ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"... ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΞΕΧΑΣΟΥΝ";;;

6 σχόλια

  1. i kolotourki prota prepi na dimiourgisoun dikotous alfavito.ditous glosa dioti mehri kai simera to koranitous einai grameno sta aravika na mathoun auti i bastardofili oti kai i tourkiki glosa einai bastardemeni dioti den iparhi tourkiki glosa otan xekatharisou olla auta emeis tha tous kanoume tin hari na diadosoume ana tin yfilio pos kai o parthenonas einai ena kimilio tourkiko. bre den pate ston diavolo ,kolomoggoli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δείτε στο τέλος ότι οι Μογγολότουρκοι θα έχουν κατέβει από τον Άρη ή τον Πλούτωνα πριν 10.000.000 χρόνια και δημιούργησαν τις πυραμίδες, τον κολοσσό της Ρόδου και το Στόουνχεντζ. Περί το 1.000.000 π.χ. όλες οι βιβλιοθήκες του κόσμου γέμισαν μα τα "αθάνατα" έργα της Μογγολοτουρκικής.... "διανόησης" "Χατζάρα, αίμα και πλιάτσικο" τα οποία διδάσκονται μέχρι σήμερα απ' όλα τα "μεγάλα" πανεπιστήμια"!!!!!! Και μετά κατηγορούμε τον έρημο τον Λιακό!!!! Έχει "Λιακό" ο κόσμος!!!!! Αμέτρητους!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!!! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ;; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ; ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε πρέπει να μας προκαλεί καμιά εντύπωση, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που "καλοί γείτονες" καπηλεύονται την ιστορία μας(γυφτοσκοπιανοί,κομιτατζήδες κτλ). Αυτό που θα πρέπει να μας εξηγήσουν οι "επιστήμονες", που δε ντρέπονται να απαξιώνουν την όποια επιστημονική τους υπόσταση, είναι γιατί στα ελληνόφωνα χωριά του Πόντου απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η ντοπιολαλιά, δηλαδή τα ποντιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΤΙΘΕΜΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (οσοι ΔΕΝ εχουν χρονο να ΜΗΝ το διαβασουν)

    Οι τουρκ κατοικουσαν στον πλανητη Τ αριστερα της ανδρομεδας . Κατεβαινοντας με το διαστημοπλοια τους στη γη περασαν απο το αιγαιο .

    Εκει βουτηξαν και πνηγηκαν ολοι .

    Εις αναμνηση του τεραστιου πολιτισμου των τουρκ ο Μογγολος εμπορος μεταξιου στη Σμυρνη Μογγ-Λι που ειδε το διαστημοπλιο να βουτανει αυτανδρο εβγαλε τον γυιο του Τουρκο και οταν γυρισαν στην Μογγολια του αφησε αρα και καταρα να μην ξαναπατησει στην περιοχη μπας και το ονομα συνδεεται με τις βουτιες στο Αιγαιο .

    Περασαν απο τοτε χιλιαδες χρονια . Οι απογονοι του Τουρκου ξαναγυρισαν στο Αιγαιο απο την Μογγολια ομως το βιτσιο για βουτιες δεν το γλυτωσαν . δω και χιλια χρονια με τον ενα η με τον αλλο τροπο νατοι στον πατο .

    Και για να μη νομιζεται οτι λεω μαλακιες τι σχημα εχει ο κολπος στη Σαντορινη ε????? στρογγυλο ... απο τι ???

    ΜΑ απο το διαστημοπλοιο των Τουρ !!!. ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ??

    Καθηγητης (MCS-Dr PHD) Αστρομογγολισμου & Μυθοκλασιας
    Χ. Αλι Παλαβομαρογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.