Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η MOTOROLA ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος http://www.stoxosgr/2011/12/blog-post_14.html,ακολουθεί η επίσημη τοποθέτηση της Motorola Solutions: «Η Motor...

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος http://www.stoxosgr/2011/12/blog-post_14.html,ακολουθεί η επίσημη τοποθέτηση της Motorola Solutions:
«Η Motorola Solutions θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για την εσφαλμένη αναφορά στην Κρήτη σε δημοσιευμένη αγγελία της για θέση εργασίας. Μόλις το σφάλμα αυτό (το οποίο οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος) περιήλθε σε γνώση μας, διορθώσαμε αμέσως τη σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα. Η Motorola Solutions, ως εταιρία με παγκόσμια δραστηριότητα, ενεργεί με ακεραιότητα και σεβασμό προς την εθνική κυριαρχία των κρατών και τους εφαρμοστέους διεθνείς και τοπικούς νόμους και έθιμα.
Με τη συγκεκριμένη δημοσίευση δεν υπήρξε καμία πρόθεση εκ μέρους μας να προκαλέσουμε κάποια ενόχληση και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη εάν οποιαδήποτε ενόχληση προκλήθηκε ως αποτέλεσμα ενεργειών μας.»

3 σχόλια

  1. Χαλαρώστε ρε, σιγά μην ξέρει ο καθένας τη και που είναι η κρήτη.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά πες μας να χαλαρώσουμε. Jack ε Jack...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα δεν ειναι η ορθογραφία μου άλλα ανεγκέφαλοι εθνικιστές που διακινούν και δημιουργούν θέμα εκεί που δεν υπάρχει.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.