Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σ...

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να επιβιβασθούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 25χρονος αλλοδαπός, διότι παρείχε άμεση συνέργεια σε 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
Επίσης, συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες χθες, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, 37χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος με συνοδηγό 36χρονη αλλοδαπή, διότι μετέφεραν στο χώρο αποσκευών του ανωτέρω οχήματος, δύο (02) αλλοδαπούς, άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα κατασχέθηκε.

============================

Συνελήφθη, μεταμεσονύκτιες ώρες χθες, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου και εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, 37χρονος ημεδαπός, οδηγός Φ/Γ οχήματος / επικαθήμενου, διότι μετέφερε κρυμμένους εντός των παλετοθηκών του ανωτέρω οχήματος, δώδεκα (12) αλλοδαπούς άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει στο εξωτερικό.

Επίσης, συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 53χρονος ημεδαπός, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος / επικαθήμενου και 42χρονος ημεδαπός ως συνοδηγός, διότι μετέφεραν από κοινού, κρυμμένους εντός των παλετοθηκών του ανωτέρω οχήματος, δώδεκα (12) αλλοδαπούς άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρουν στο εξωτερικό.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω Φ/Γ οχήματα.

============================

Η Λιμενική Αρχή Κυπαρισσίας ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, ότι στη θαλάσσια περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου Αγίας Κυριακής Τριφυλίας βρίσκονταν στον πυθμένα αυτής νεκρά ψάρια.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού διαπιστώνοντας την ύπαρξη νεκρών ψαριών στη θάλασσα και σημαντικές υλικές ζημιές στο ερασιτεχνικό σκάφος «ΑΡΓΩ-Ι» Λ. Κυπαρισσίας 71 και στο Α/Κ-Β/Κ (επαγγελματικό) σκάφος «ΒΙΚΥ» Λ. Κυπαρισσίας 34, τα οποία ελλιμενίζονταν στην περιοχή.

Από το Λιμενικό Σταθμό Κυπαρισσίας κατασχέθηκε η ποσότητα των ιχθύων, η οποία σύμφωνα με γνωμάτευση κτηνιάτρου της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας προήλθε από παράνομη αλιεία με εκρηκτικές ύλες.

Τα αναφερόμενα σκάφη δεν αποτελούν κίνδυνο για τη ναυσιπλοΐα, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κυπαρισσίας.

====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 38χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

====================

Συνελήφθησαν, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών , πέντε (05) αλλοδαποί (3 άνδρες και 2 γυναίκες) πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα πλαστά έγγραφα.

====================

Ακόμη, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από στελέχη της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών 24χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι μετέφεραν από κοινού ως επιβάτες δύο αλλοδαπούς (1 άνδρας και 1 γυναίκα), οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Μετά από προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι η συνοδηγός, διότι συνόδευε το ανήλικο παιδί της και οι δύο επιβαίνοντες, διότι επρόκειτο για τη μητέρα με το ανήλικο τέκνο της.

====================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, 42χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος (τράκτορας – επικαθήμενο), διότι μετέφερε κρυμμένο στο χώρο της καμπίνας του τράκτορα έναν αλλοδαπό στερούμενο ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν ο αναφερόμενος τράκτορας, πέντε (05) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των επτακοσίων (700) ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.