Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ!! ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ...ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...!!

Στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας τίθεται προς έγκριση η νέα ρύθμιση για τους μετανάστες, η οποία αφορά όσους εργάζονται χωρίς άδεια και ...

Στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας τίθεται προς έγκριση η νέα ρύθμιση για τους μετανάστες, η οποία αφορά όσους εργάζονται χωρίς άδεια και είναι ανασφάλιστοι.

Αρχικώς θα δίνεται η δυνατότητα νομιμοποίησης για ένα εξάμηνο και στη συνεχεία, αφού επιστρέψουν στην πατρίδα τους, θα έχουν τη δυνατότητα να μετακληθούν από τον ίδιο εργοδότη και να παραμείνουν για όσο διάστημα έχουν απασχόληση.

Η ψήφιση της ρύθμισης πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τη νέα επίσκεψη της τρόικας στις 15 Ιανουαρίου.

Σημείωση: Να δούμε τι θα καταφέρουν και με αυτή τη "ρύθμιση", αφού δεν ανοίγουν τα μάτια τους να δουν τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία με την ραγδαία έξαρση της εγκληματικότητας, των ασθενειών και της ανέχειας και να λύσουν αποτελεσματικά το μέγα πρόβλημα των μεταναστών...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr και τίτλος από thiva-hellas.blogspot.com

2 σχόλια

  1. ελα τωρα ,σεβασμο στους θεσμους
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ
    ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ – Ποιός τροµοκρατεί τους Ευρωπαίους;

    Ο "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

    Τις 2 Ιουλίου στην Νορßηγία ένας υποτιθέµενος «ακροδεξιός» σκότωσε 70 περίπου ανθρώπους. Τότε όλα τα ΜΜΕ της Ευρώπης φώναζαν ότι ήταν ακροδεξιός, οτι οι «ακροδεξιοί στρέφονται κατα των µεταναστών», επι ένα µήνα σχεδόν «ßοµßαρδιζόταν» όλη η Ευρώπη απο τα µυνήµατα των ΜΜΕ.

    Ας δούµε αναλυτικότερα όµως τι συνέßη.

    Ξέρουµε ότι όλα τα ΜΜΕ της Ευρώπης και γενικά του Δυτικού Κόσµου ελέγχονται απο τους Σιωνιστές. Οι εταιρείες δηµοσκοπήσεων ανήκουν επίσης στους ίδιους ανθρώπους. Είναι γνωστό σε όλους ότι υπάρχει ένα κύµα ανησυχίας για τους µετανάστες στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Κάθε µέρα ßλέπαµε σε όλη την Ευρώπη να υπάρχει ένα κίνηµα όλο και µεγαλύτερης αµφισßήτησης του πολυπολιτισµού (Διαßάστε µε προσοχή την άποψη του ειδικού καθηγητή και ερευνητή σε θέµατα πολυπολιτισµού, του κ. Πάτναµ). Έßλεπαν λοιπόν οτι κινδυνεύει µε κατάρρευση το µοντέλο της πολυπολιτισµικότητας.

    Έπρεπε λοιπόν ο λαός να συνετιστεί, να συµµαζευτεί. Ένας εύκολος τρόπος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει περάσει απο αυτό που ονοµάζεται «mind control». Έπρεπε να κάνει µια κατάλληλη πράξη που να στοχοποιηθούν οι πατριωτικές ιδέες.

    Λίγες µέρες µετά τις δολοφονίες που έκανε ο Breivik πέρασε στα ψηλά των εφηµερίδων ότι ο συγκεκριµένος δεν ήταν ακροδεξιός, απεναντίας ήταν φιλοσιωνιστής υπέρ του Ισραήλ, δεν ήταν εναντίον όλων των µεταναστών αλλά µόνο εναντίον την Μουσουλµάνων και τα θύµατα ήταν κατα 98% Νορßηγοί που ανήκαν στην νεολαία του Εργατικού Κόµµατος της Νορßηγίας και στις εκδηλώσεις τους κρατούσαν πανό για το µποϋκοτάρισµα του Ισραήλ. Αρα δεν ήταν ακροδεξιός σε καµιά περίπτωση. Ένα µήνα µετά το συµßάν και αφου παρακολουθούσαν τις δηµοσκοπήσεις για να δουν ακριßώς την άποψη της κοινής γνώµης, είδαµε απο άρθρα που µεταφράστηκαν και στα ελληνικά ότι οι Νορßηγοίδείχνουν τώρα πια µεγαλύτερη ανοχή στην µετανάστευση σε ποσοστά που αγγίζουν το80% υπέρ των µεταναστών. Παρόµοιες αντιδράσεις κατα των µεταναστών υπάρχουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2011/12/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.