Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ! ΥΠΕΡΤΑΧΕΙΑ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗ...

ΣΤΙΣ 3,5 ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 8 - 9 ΩΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ Στρατηγικής σημασίας το νέο έργο που εξαγγέλει η τουρκία και μάλλον πιό...

ΣΤΙΣ 3,5 ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 8 - 9 ΩΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ

Στρατηγικής σημασίας το νέο έργο που εξαγγέλει η τουρκία και μάλλον πιό ρεαλιστικό από το προηγούμενο που είχε να κάνει με τις εξαγγελίες του Ερντογάν για την διάνοιξη νέου... Βοσπόρου. Στις 28 Δεκεμβρίου θα υποβληθούν οι προτάσεις για την πρώτη φάση του Σχεδίου Υπερταχείας Αμαξοστοιχίας, το οποίο αναμένεται να μειώσει την απόσταση μεταξύ της κατεχόμενης Σμύρνης και της Άγκυρας σε τρεισήμισι ώρες.

Ο υπουργός Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνιών Γιλντιρίμ, αφού σημείωσε ότι οι προτάσεις για την πρώτη φάση του Σχεδίου Υπερταχείας Αμαξοστοιχίας (YHT), που θα μειώσει την απόσταση μεταξύ της Σμύρνης και της Άγκυρας σε τρεισήμισι ώρες θα υποβληθούν στις 28 Δεκεμβρίου 2011 δήλωσε ότι ο διαγωνισμός για τη δεύτερη φάση θα διοργανωθεί το επόμενο χρόνο και με τον τρόπο αυτό το σχέδιο θα κατασκευαστεί από δυο πλευρές ταυτόχρονα.

Ο Γιλντιρίμ αφού σημείωσε ότι το σχέδιο κατέχει πολύ μεγάλη σημασία για την τουρκική οικονομία δήλωσε ότι στοχεύουν να θέσουν σε λειτουργία τη γραμμή ταχείας αμαξοστοιχίας μέχρι το 2015.
Έπισήμανε ότι η γραμμή αυτή, εκτός από το οδικό ταξίδι μεταξύ των δυο πόλεων που είναι 8-9 ώρες θα είναι μια εναλλακτική λύση και στα αεροπορικά ταξίδια που φτάνουν στις 3,5 ώρες αν ληφθούν υπόψη και οι ώρες αναμονής.

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.