Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! ΤΥΠΩΣΑΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ!

ΦΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΜΠΩΔΟΥΣ ΜΑΛΙΣ...



ΦΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΜΠΩΔΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΜΑ ΛΕΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ...

Το ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό τη νέα προβοκάτσια σε βάρος του. Είναι αναίσχυντοι και προκλητικοί. Τύπωσαν και μοιράζουν ημερολόγια με τη φωτογραφία του γνωστού ακροδεξιού και αντικομμουνιστή Γ. Καρατζαφέρη, που έχουν το λογότυπο του ΚΚΕ και το υπογράφουν με τον ψεύτικο τίτλο «Ανατολικές Αχτίδες».

Δεν είναι φάρσα. Πρόκειται για μια νέα αθλιότητα με στόχο να συκοφαντηθεί το ΚΚΕ. Τέτοια δόλια μέσα έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές κατά του ΚΚΕ και είναι μαθημένα τα βουνά απ’ τα χιόνια. Η υπεράσπιση του ΚΚΕ από τη συκοφαντία και την προβοκάτσια είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ; ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ... ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ! ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!


"ΣΤΟΧΟΣ"

-------------------------


1 σχόλιο

  1. ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ.ΕΔΩ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟΝ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΣΕ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.