Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟ

 Η υπόθεση του φερόμενου βιασμού διερευνάται από Ισπανικό Δικαστήριο, αφού βάσει της κατηγορίας, ο βιασμός έγινε μέσα σε γιοτ στις ακτές της...

 Η υπόθεση του φερόμενου βιασμού διερευνάται από Ισπανικό Δικαστήριο, αφού βάσει της κατηγορίας, ο βιασμός έγινε μέσα σε γιοτ στις ακτές της Ίμπιζα το 2008. Ο Σαουδάραβας πρίγκηπας, Alwaleed Bin Talal,  και οι συνήγοροί του δεν παρευρέθηκαν στην ακροαματική διαδικασία, ενώ επιμένει για την αθωότητά του, ισχυριζόμενος ότι έχει πάνω από δέκα χρόνια να επισκεφτεί την Ίμπιζα. Η 23χρονη ενάγουσα, Ισπανογερμανικής καταγωγής, επαγγελματίας μοντέλο, εισήλθε στο Δικαστήριο καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά της.

Επειδή, όμως, ο Σαουδάραβας πολυεκατομμυριούχος αρνείται να παρευρεθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης βιασμού, οι Ισπανικές Αρχές θα αποστείλουν μια σειρά ερωτήσεων που απαιτούν διευκρινίσεις στην Σαουδική Αραβία! Ενώ, φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει το DNA που βρέθηκε σε υπολλείμματα σπέρματος.

Φυσικά, ένοχος ή αθώος, η αλήθεια είναι ότι οι Σαουδάραβες πολυεκατομμυριούχοι συνηθίζουν να πραγματοποιούν όργια εντός υπερπολυτελών σκαφών με δίμετρες ενοικιαζόμενες καλονές, που συνοδεύονται με υπερκατανάλωση αλκοόλ και χρήση ναρκωτικών ουσιών, κάτι το οποίο αποτελεί, φυσικά, επτασφράγιστο μυστικό στους χώρους της παγκόσμιας ναυσιπλοΐας.

-------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.