Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ": ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ.

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ http://www.freegerontaefraim.com . ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ε...


Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ http://www.freegerontaefraim.com . ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΕΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΥΟΓΡΑΦΩΝ.

Προς
Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
Πρωθυπουργό Ελληνικής Κυβέρνησης
Εισαγγελέα Αρείου Πάγου

24 Δεκεμβρίου 2011

Εξοχώτατοι,

Καταδικάζουμε το απεχθές δικαστικό «έγκλημα» που συντελέστηκε στην Αθήνα στις 23 Δεκεμβρίου 2011 εναντίον της εκκλησίας στο πρόσωπο του Γέροντα Εφραίμ, Ηγούμενου της Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

Το μίσος και η αδικία που χαρακτηρίζουν την απόφαση για προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ αποδεικνύονται από τα ακόλουθα σημεία:
Η χρονική στιγμή της απόφασης. Παραμονή Χριστουγέννων.
Οι κινήσεις εντυπωσιασμού που οργανώθηκαν για αποκλεισμό του Αγίου Όρους με ένοπλες δυνάμεις ασφαλείας τη στιγμή που ο δικηγόρος του Γέροντα δήλωσε δημόσια ότι ο Γέροντας θα παρουσιαστεί εκούσια στην Αστυνομία.
Η ποινή της προφυλάκισης αποδίδεται σε πρόσωπα επικίνδυνα να επαναλάβουν τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται.
Στην ακρόαση της υπόθεσης που προηγήθηκε της απόφασης, αναφέρθηκε ως «επιχείρημα» για την προφυλάκιση η πρόσφατη επίσκεψη του Γέροντα στην Ρωσία συνοδεύοντας την Τιμία Ζώνη της Παναγίας, κατά την οποία εκατομμύρια ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων του Προέδρου, Πρωθυπουργού και Γενικού Εισαγγελέα της Ρωσικής Δημοκρατίας, βγήκαν στους δρόμους.
Εδώ και 3 και πλέον χρόνια που ερευνάται η υπόθεση, δεν έχει προκύψει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο.
Η κατηγορία κατά του Γέροντα είναι ηθική αυτουργία την στιγμή που οι υποτιθέμενοι αυτουργοί έχουν αθωωθεί.
Εδώ και 3 και πλέον χρόνια που ερευνάται η υπόθεση, ο Γέροντας έχει ταξιδέψει επανειλημμένα μετ’ επιστροφής και αν είχε πρόθεση να φυγοδικήσει θα το είχε κάνει.
Το πνευματικό πρόσωπο του Γέροντα τιμάται και εγκωμιάζεται διεθνώς και αποτελεί εξαίρετο πρεσβευτή της Ελλάδος στο εξωτερικό.
Οι αποκαλυφθέντες πλέον εγκέφαλοι της σκευωρίας έχουν επιβραβευτεί με υπουργικούς θώκους και επιχειρούν πάση θυσία να αποδείξουν την ορθότητα των δόλιων ενεργειών τους.
Η Ελλάδα μαστίζεται από αποδεδειγμένα, ευρέως γνωστά σκάνδαλα, τεραστίων διαστάσεων, τα οποία μένουν ατιμώρητα και οι αυτουργοί όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά κατέχουν και πολιτικά αξιώματα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η απόφαση είναι εντεταλμένη πολιτική ενέργεια που στοχεύει στην διαπόμπευση του Αγίου Όρους και της Εκκλησίας.

Σας καλούμε να ενεργήσετε για την ανατροπή της.

Κατεβάστε την επιστολή και την φόρμα υπογραφών από εδώ.

Μπορείτε να τη στείλετε την συμπληρωμένη μέσω:
Φάξ, στο (+30) 211 800 1332
Email, στο contact@freegerontaefraim.com

6 σχόλια

  1. Αλήθεια, τι πάει και κάνει κάθε τόσο στην Ρωσία ο Εφραίμ; Είναι συνήθη τα ταξείδια για ανθρώπους που πήγαν να "μιλήσουν" με τον Θεό στο Άγιον Όρος, να μονάσουν; Είναι αυτός τρόπος ζωής μοναχού;
    Από πού κι ως πού τόσο ενδιαφέρον εκ μέρους των Ρώσων για έναν απλό και ταπεινό μοναχό; Μήπως πρέπει να μάθουμε κάποια πράγματα; Και σε άλλες ορθόδοξες χώρε έχει κληθεί (π.χ. Ρουμανία), αλλά δεν πήγε. Γιατί; Μήπως δεν είναι τα πράγματα τόσον απλά και προπαντός ξεκάθαρα;

    "ΣΤΟΧΕ", η δημοσιογραφική σου δουλειά πρέπει να είναι έρευνα και όχι η ανάρτηση διαφόρων αιτημάτων προς υπογραφή, τους συντάκτες των οπίων καν δεν γνωρίζουμε. Από σένα περιμένουμε να ερευνήσεις και να μας διαφωτίσεις, διότι προφανώς βλέπεις κι εσύ ότι η όλη κατάσταση μυρίζει. Και σίγουρα όχι ... άγιον μύρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΕΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 37,5ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!.ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΣΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ!!!.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ,ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ ,ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΙΨΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΙΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.Η ΜΠΟΧΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΡΩΜΑΕΙ,ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΟΣΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΗ ΑΥΤΟ;ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΉ ΤΑ ΡΑΣΟΦΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΊΣΟΥΜΕ! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΑΠΑΔΕΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΞΕ ΑΠΑΤΕΣ! Η
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΤΏΧΕΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ!
    Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα όλοι στον Κορυδαλλό-Συμπαραστεκόμαστε στον Γέροντα Εφραίμ

    Βράδυ Τρίτης – ώρα 23:22 :

    Αύριο το πρωί και ώρα 09:30, όλοι στον Κορυδαλλό για να συμπαρασταθούμε στην άδικη προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ.


    Απόγευμα Τρίτης – ώρα 16.30 :

    Η Συντονιστική Επιτροπή φίλων του Αγίου Όρους και συμπαράστασης στον Γέροντα Εφραίμ καλεί τους πιστούς Χριστιανούς – κλήρο και λαό να συγκεντρωθούν σήμερα 27/12/2011 στις 7.00 το απόγευμα στην ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών) Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Λουκάρεως, όπου θα φτάσει αυτή την ώρα ο Γέροντας Εφραίμ για να παραδοθεί στις αρχές.

    Με την παρουσία μας αυτή δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στο Γέροντα Εφραίμ και αντιτιθέμεθα στην άδικη προφυλάκιση και δίωξή του.


    Η Συντονιστική Επιτροπή συμπαράστασης στον ηγούμενο Εφραίμ.

    Μεσημέρι Τρίτης – ώρα 13.01 :
    Αναστάσιμα θα χτυπήσουν οι καμπάνες όταν θα αναχωρεί ο Γέροντας Εφραίμ.Αυτό δήλωσε ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης σε τηλεοπτικό σταθμό.
    «Είναι ασθενής, αλλά ήρεμος. Κάπου 200 μοναχοί θα τον ξεπροβοδίσουν από το μοναστήρι ψάλλοντας το ‘Άξιον Εστί’» ανέφερε χαρακτηριστικά.
    «Όλοι οι ηγούμενοι του ευχόντουσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Θα χτυπήσουν αναστάσιμα οι καμπάνες την ώρα της αναχωρήσεως» πρόσθεσε, κάνοντας μάλιστα λόγο για νέες διώξεις μοναχών και κληρικών στην Ελλάδα.

    Ο πατέρας Νεκτάριος δήλωσε επίσης ότι η Ιερά Επιστασία έχει βγάλει ειδική ανακοίνωση προσωπικά προς τον ηγούμενο εκδηλώνοντας την συμπαράστασή της. Στην επιστολή γίνεται λόγος για άδικο διασυρμό του Εφραίμ. «Στο πρόσωπο του ηγουμένου προσβάλλεται άπασα η αγιοριτική κοινότητα» τονίζει η ανακοίνωση.

    «Είναι χρέος του Εφραίμ να υπερασπιστεί την περιουσία της μονής του και να την διαφυλάξει έως θανάτου και πολύ σωστά» τόνισε ο πατέρας Νεκτάριος Μουλατσιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για όλα φταίει ο Γέροντας . Εμείς οι ταλιμπάν του Εφραίμ σας ανακοινώνουμε και επίσημα ότι ευθυνόμαστε για την πτώση των δίδυμων πύργων κακός καθάρισαν τον bill laden τώρα είναι η σειρά του γέροντα Εφραίμ . Ο Γέροντας είναι αθώος είναι θύμα του Γιωργάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.