Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΛΜΑΖ! ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΕΕΙ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΑΣΗ!

Τα γυρίζει τώρα ο Γιλμάζ για τις δηλώσεις του στις οποίες ανέφερε ότι η τουρκία εκτελούσε αντίποινα στα ελληνικά δάση. Ο πρώην πρωθυπουργός...


Τα γυρίζει τώρα ο Γιλμάζ για τις δηλώσεις του στις οποίες ανέφερε ότι η τουρκία εκτελούσε αντίποινα στα ελληνικά δάση. Ο πρώην πρωθυπουργός της τουρκίας λέει τώρα ότι η τουρκική εφημερίδα έκανε που φιλοξένησε τις δηλώσεις του έκανε... λάθος στην σύνταξη του κειμένου και πως εννοούσε ότι οι Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες έκαιγαν τα δάση στην τουρκία, αλλά δεν αποδόθηκε σωστά το νόημα των φράσεων του με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ο θόρυβος...



Ευτυχώς δηλαδή γιατί παραλίγο να τον πιστέψουμε κιόλας. Μα κάνουν τέτοια πράγματα οι τούρκοι;;;


"ΣΤΟΧΟΣ"

2 σχόλια

  1. απ οτι ξερω γω ο ελληνικης καταγωγης γενιτσαρεμενος Γιλμαξ εννοει τη δεκαετια του 90 τοτε πυρκαιες στα τουρκικα δαση δεν υπηρχαν πυρκαιες στη Τουρκια εχουμε μετα το 2000 και κατα πασα πιθανοτητα ειναι εργο κουρδων αυτονομιστων!

    για το 2007 τις πυρκαιες που σηματοδοτησαν την πορεια της κυβερνησις Καραμανλη ο τοτε υπουργος Πολυδωρας ειχε μιλησει για δαχτυλο των τρουκων κανοντας αναφορα για "ασυμμετρη απειλη" και δεν τωπε στα κουτουρου αλλα ειχε τεκμηριωσει τα λεχθεντα δηλωνοντας:

    "Απολύτως. Έχουμε ευρήματα,έχουμε συλλήψεις, έχουμε προσαγωγές, έχουμε κατηγορηματικές καταθέσεις μαρτύρων,που θα αποτελέσουν στοιχεία του προανακριτικού υλικού. Μπορούμε να πούμε ότι,πράγματι,έχουμε ασύμμετρη απειλή.Η διασπορά των πυρκαγιών, ο χρόνος, οι νυκτερινές επιθέσεις, με αναφλέξεις στις 3 ή 4 ή ώρα τη νύκτα,σε απίθανα μέρη όπου η προσπέλαση σε αυτά δεν είναι απο κάποιους τυχαίους διαβάτες ή αυτοκινητιστές, μάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχουμε ασύμμετρη απειλή"

    αλλα κατοπιν εορτης το γυρισε στη "κρυπτολογια"
    ειχε πει οτι τις πυρκαγιες τις αναβε ο "στρατηγος ανεμος"

    προσφατα σε δηλωση του ο Πολυδωρας ειπε οτι δεν ηταν ο στρατηγος Ανεμος αλλα ο στρατηγος τουρκος!

    τις πυρκαγιες τις βαζαν τουρκοι λοιπον με εντολες απο το τουρκικο επιτελειο θρηνησαμε νεκρους συμπατριωτες μας καηκαν τα κτιματα μας οι περιουσιες μας τα ταμεια επιβαρυνθηκαν για να πληρωθουν αποζημιωσεις ο δανεισμος της χωρας ανεβηκε στα υψη μετα απο αυτο κατερρευσε η κυβερνησι Καραμανλη και ηρθε το δντ! αν τελος βαλουμε στην εικονα και τους χιλιαδες λαθρο που μας φορτωνει καθημερινα ο "στρατηγος τουρκος" τοτε ολοκληρωνεται το παζλ!
    οι τουρκοι σε συνεργασια με τους εγχωριους πολιτικαντηδες εφεραν τη χωρα σ αυτο το χαλι!!!
    ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >ο ελληνικης καταγωγης γενιτσαρεμενος Γιλμαξ <

    Έχεις κάποια απόδειξη γι αυτό; Ο Γκρουέφσκι Έλληνας, ο Γιλμάζ Έλληνας και ο Χότζας Έλληνας; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.