Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ;;;

ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ (ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΞΩ) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ... Μετά την απρόκλητη επίθεση στην...



ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ (ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΞΩ) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ...

Μετά την απρόκλητη επίθεση στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής 15 λεπτά πριν τις 7 που ήταν η ώρα του καλέσματος και την διάλυση της από την Αστυνομία, έχουμε τώρα και αποkλεισμό των γραφείων της από δυό διμοιρίες ΜΑΤ. Οι Χρυσαυγίτες κινήθηκαν συγκροτημένα λίγο μετά την επίθεση προς τα γραφεία τους στο Σταθμό Λαρίσης αλλά κατά την διάρκεια της κίνησης είχαμε τουλάχιστον 4 προσαγωγές, ενώ διενεργήθησαν και έλεγχοι στοιχείων από συγκεντρωμένους ή προσερχόμενους στα γραφεία (!!!). Οπωσδήποτε αυτά είναι δείγματα πανικού από το καθεστώς που περιμένει... αλλά δείχνει να μην ξέρει από που θα του πρωτοέρθει... Θα τους έρθει πάντως και σίγουρα και γρήγορα!
www.stoxos.gr

-------------------------


3 σχόλια

  1. AKOY ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...
    Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ (ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ (ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΘΑ ΠΛΗΡΩΣ ΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ) ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΙΓΜΟ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1 ΛΕΠΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ 2 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.ΜΑΣ ΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΓΚΛΟΠ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΓΗΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΩΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.
    ΑΓΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με το μετρο πηγαμε μετα στα γραφεια. κατω οι προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.