Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ.

6 σχόλια

  1. Ζήτω το Έθνος και έξω οι ξένοι απο την ελλάδα την ώρα που έχουν και ξένους στον σύλλογο τους χαχαχα...τι ξεφτίλα θεεε μου..έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι τόσο γελοίος, και θα χρειαστεί σε ενημερώσω για τελευταία φορά, αφού δεν έχεις τα κάκαλα να πείς ποιός είσαι και συνεχώς σπέρνεις την διχόνοια. Πρώτον, δεν έχουμε ξένους στον σύλλογο, υπάρχει ένα παλικάρι το οποίο είχε πατέρα Αρμένο (ο οποίος έχει πεθάνει). Δεύτερον, έχει μητερα Ελληνίδα. Τρίτων είναι πολύ ποιό Έλληνας από κάτι ¨καθαρόαιμα κοπρόσκυλα¨ σαν εσένα και το έχει αποδείξει με τις πράξεις του πολύ πρίν έρθει στον σύλλογο. Τέταρτον, οι Αρμένιοι είναι πρώτα ξαδέρφια με τους Έλληνες (βλέπε συζήτηση Γεωργαλάς και Πλεύρης στο youtube). Πέμπτον, είναι ντροπή σου να αναφέρεις συνέχεια αυτό το πράγμα, διότι έχω καταλάβει ποιός είσαι και σου δηλώνω ανοικτά πως την επόμενη φορά που θα σε δώ, θα σε κάνω δημόσια ρεζίλι. Έκτον, δεν σε αφορά ο σύλλογος. Έβδομον, με ποιό θράσος τολμάς να κρίνεις κάποιον χωρίς να τον ξέρεις. Ένατον, για ποιό πράγμα μας και τον κατηγορείς? Μήπως για το ότι είναι Πατριώτης? Και δέκατον, εσύ ποιός είσαι ρε ανύπαρκτε? Μπορώ να σε γράψω εκατό ακόμη λόγους ώστε να βγάλεις επιτέλους τον σκασμό. Ως εκπρόσωπος τύπου της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας σε προειδοποιώ να μείνεις μακριά μας και να μην ξαναδυσφημήσεις μέλος η τον σύλλογο, διότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις. ΧΑΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για την Πατρ. Κιν. Πολ. Καβαλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΩΝ
    ποιός εισαι το μαντείο τον δελφών;;; δεν ξέρω εαν αυτό που λέει ο απο πάνω ειναι αλήθεια αλλα αυτο που ξέρω ειναι πως εαν όντος έχετ ξένο μέσα (ξένος ειναι οποιος δεν έχει δυο έλληνες γονείς) τότε εμένα πραγματικά με ντροπιάζεται σαν ελληνίδα εθνικίστρια, το οτι πέθανε ο πατέρας αυτο δεν σε κάνει έλληνα όπως και επίσης το οτι αγαπάς την ελλάδα, έλληνας γεννιέσαι και για να γεννηθεί πρέπει να έχεις δύο έλληνες γονείς, απο εκεί και πέρα επιδή ειπάρχουν "έλληνες" λαμόγια αυτο δεν πάει να πεί πως θα θεωρούμε έλληνα τον κάθε @@@ ασε που ολα αυτα τα λαμόγια της βουλής και όχι μόνο ειναι ολοι τους ΜΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΙ με αλλοδαπούς, πατεράδες, μάνες, παππούδες ,γιαγιάδες...δεν λέω να μην έχετε, δικαίωμα σας ειναι να έχετε και ξένους αλλά μην λέτε οτι ειστε εθνικιστές γιατί δεν είστε, είστε απλα πατριώτες, οχι εθνικιστές γιατί ο εθνικιστής βάζει πάνω απ όλα το καλό της ελληνικής φυλής του έθνους και με το να δέχεσαι αλλοδαπούς, αυτό εξευτελίζει όλους τους έλληνες εθνικιστές.

    Μαρία Σκουλά απο Ανώγεια ηρακλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λοιπον μην μας ζαλιζεται τα αρχιδια και καλα κανετε και ειστε εθνικιστες.αλλα παραλληλα ειστε και πουθεναδες.δεν ειστε πουθενα.εμεις εχουμε δειξει ποιο ειναι το εργο μας.δειξτε και εσεις και μετα μιλατε για εθνικισμο.εμεις τον εθνικισμο τον κανουμε εργο ενω εσεις πληκτρολογιο και καναπε.θα βαζουμε οποιον θελουμε στον συλλογο μας και δεν θα δωσουμε λογαριασμο σε κανεναν.οι λεξεις δεν κανουνε τον ελληνα ,αλλα οι πραξεις λοιπον κοψτε αυτο το παραμυθι και ασχοληθειτε με τα σπιτια σας και αφηστε εμας να κανουμε το δικο μας εργο..ΤΟΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡ.ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ
    Μέλλος Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας

    Έλληνας είναι αυτός που έχει γαλουχηθεί με Ελληνική παιδεία, ήθη και έθιμα.
    Έχεις διανοηθεί πόσοι είναι γεννημένοι από Ελλαδιτες γονείς και τελικά βλέπεις αυτούς και τα παιδιά τους να ασεμνούν πάνω στο Έθνος και την Πατρίδα τους???
    Ο Εφιάλτης είχε Ελληνική καταγωγή αλλα δεν ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ διότι απέδειξε ότι δεν διέθετε Ελληνική αγωγή και γι αυτό πρόδωσε την Πατρίδα του.
    Εσύ θεωρείς των εαυτό σου Ελληνάρα και αποκαλείς σαλάμια αυτούς που είναι κατά το ήμισυ Έλληνες. Οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν μηδενιστές, σε αντίθεση όπως βλέπουμε με τους σημερινούς Ελληναράδες. Ειρωνεύεσαι Εθνικούς ήρωες όπως τον Γεώργιο Ιβάνωφ επειδή ήταν Ελλην κατά το ήμισυ ενώ σε αυτόν χρωστάς την Ελευθερία του Έθνους σου μιας και ήταν ο υπ Αριθμών Νούμερο 1 Σαμποτέρ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ήταν μαζί με τους υπολοίπους Έλληνες Ήρωες η αιτία που η Ελλάδα μας αντιστάθηκε κατά του φασισμού και των SS 219 ημέρες, τόσες που και να προσθέσεις τις μέρες πολέμου όλων των υπολοίπων λαών δεν φτάνουν το Ελληνικό Ηρωικό Έπος. Εκτός τούτου ο Ελλην χρωστά σήμερα τεράστια
    ευγνωμοσύνη και σε άλλους ανθρώπους οι οποίοι δεν είχαν την τύχη να γεννηθούν στην Ελλάδα αλλά ούτε να έχουν γονείς Έλληνες όπως η αείμνηστη Jacqueline de Romilly η οποία αφιέρωσε όλη της τη ζωή στην προώθηση της Ελληνικής γλώσσας και του Ελληνικού πολιτισμού. Αν δεν υπήρχαν άνθρωποι όπως αυτή σήμερα τα παιδιά μας δεν θα είχαν ιδέα για το τι θα πει Ελληνικός Πολιτισμός και Ελληνική γλώσσα. Το ότι δεν είναι γέννημα θρέμμα ελλήνων εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Την θεωρώ Μεγίστη Ελληνίδα και με κάνει να ντρέπομαι που μου τα μαθαίνει αυτή και όχι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές του σήμερα στη Πατρίδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν, επειδή έχω βαρεθεί να ασχολούμαι μαζί σας το πόσο Έλληνας είμαι ελάτε να σας το αποδείξω και μην το παίζετε όλοι Ελληναράδες όπως είπε και ο Κώστας, Έλληνες του πληκτρολογίου και του καναπέ . Όποιος έχει πρόβλημα ελάτε να μου το πείτε από κοντά και οποίος ασχοληθεί ξανά μαζί μου θα του εξηγηθώ όπως πρέπει!
    ΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.