Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ... ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΥΙΩΝ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ!

 Μπορεί να είναι γιος πρωθυπουργού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γλιτώσει και την απόλυση. Ο λόγος για τον Τζοβάνι Μόντι, γιο του Ιτ...

 Μπορεί να είναι γιος πρωθυπουργού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γλιτώσει και την απόλυση.
Ο λόγος για τον Τζοβάνι Μόντι, γιο του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι, που έχασε την δουλειά του λίγες ημέρες πριν από το νέο έτος, όπως αναφέρουν σήμερα δημοσιεύματα στον Τύπο.
Ο 39χρονος Τζοβάνι Μόντι απολύθηκε από την εταιρία Parmalat, που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και η οποία τον περασμένο Ιούλιο αγοράστηκε από τον γαλλικό όμιλο Lactalis.
Ο γιος του Ιταλού πρωθυπουργού εργαζόταν στην Parmalat από τον Ιούλιο του 2009, όπου ήταν υπεύθυνος του τομέα για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας (Business Development).

Η γαλλική εργοδοσία αποφάσισε να απολύσει επίσης τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων, τον οικονομικό διευθυντή και την διευθύντρια προσωπικού.

Ο Τζοβάνι Μόντι σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο Μποκόνι και στο πανεπιστήμιο Columbia και έχει εργαστεί ως σύμβουλος στις εταιρίες Goldman Sachs, Morgan Stanley και Citigroup. Αρχικά, η γαλλική Lactalis είχε φανεί διατεθειμένη να συνεχίσει την συνεργασία μαζί του, αλλά στην πορεία οι διαθέσεις άλλαξαν και αποφασίσθηκε η αλλαγή όλου σχεδόν του στελεχικού δυναμικού.

Η Parmalat, με δηλώσεις στελεχών της σε ιταλικές ειδησεογραφικές πύλες, αντιτείνει ότι "στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόλυση, αλλά για απόφαση που έλαβε ο ίδιος ο Τζοβάνι Μόντι και που θα ισχύσει, τυπικά, από τις 2 Ιανουαρίου του 2012".

newsit
----------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.