Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΜΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...

Μία περίεργη δημοσίευση της μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας των ΗΠΑ που ασχολείται με...τηλεπικοινωνίες... Πληθαίνουν οι προβοκάτσιες στο δ...


Μία περίεργη δημοσίευση της μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας των ΗΠΑ που ασχολείται με...τηλεπικοινωνίες...

Πληθαίνουν οι προβοκάτσιες στο διαδίκτυο, ακόμα και από εταιρείες, κατά της Κρήτης! Ήδη αρκετοί ψάχνοντας στην αγορά εργασίας βρήκαν στην ιστοσελίδα της Motorola τη μοναδική αγγελία εργασίας που υπήρχε για την Ελλάδα (φώτο). Εκεί διαβάζουμε ότι η Κρήτη θεωρείται από την εταιρεία ανεξάρτητο κράτος!

Δύσκολο να είναι λάθος από μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία της Αμερικής. Η Motorola δεν ασχολείται μόνο με κινητά αλλά γενικότερα με τηλεπικοινωνίες και είναι μια σημαντική για το Αμερικανικό κράτος εταιρεία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, λίγες ώρες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η εταιρεία απέσυρε την αγγελία.

 Θυμίζουμε ότι ορισμένοι διαδίδουν... σκόπιμα ότι 2012 λήγει η συνθήκη της Κρήτης που λέει ότι το νησί προσαρτάται για 100 χρόνια στην Ελλάδα και με την πάροδο των 100 χρόνων οι πολίτες του νησιού θα ψηφίσουν για το εάν θέλουν να συνεχίσουν να είναι στο Ελληνικό κράτος! Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει.. dexiextrem.blogspot.com

2 σχόλια

  1. Η ελληνική φύση έχει σημαντικό ορυκτό πλούτο
    ΕΛΛΑΔΑ: Η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ! ! !
    ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ή ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ: ΟΣΜΙΟ, ΧΡΥΣΟ, ΜΑΓΓΑΝΙΟ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΟΥΡΑΝΙΟ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, ΛΙΓΝΙΤΗ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΒΩΞΙΤΗ, ΝΙΚΕΛΙΟ, ΧΡΩΜΙΤΗ, ΣΜΗΚΤΙΤΕΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΜΑΡΜΑΡΟ, ΛΕΥΚΟΛΙΘΟ, ΥΔΡΙΤΗ, ΑΡΓΥΡΟ, ΧΡΩΜΙΟ, ΜΙΚΤΑ ΘΕΙΟΥΧΑ, ΜΟΛΥΒΔΟ, ΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗ, ΣΜΥΡΙΔΑ, ΒΑΡΥΤΙΝΗ, ΚΑΟΛΙΝΗ, ΜΠΕΝΖΟΝΙΤΗ, ΠΕΡΛΙΤΗ, ΚΙΣΣΗΡΗ, ΣΤΕΑΤΙΤΗ, ΦΘΟΡΙΤΗ, ΓΥΨΟ, ΠΥΡΙΤΙΚΟ ΟΞΥ, ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ, ΑΡΓΥΡΟ, ΜΕΘΑΝΙΟ, ΤΥΡΦΗ, ΧΑΛΑΖΙΑΣ, ΚΑΙ Π Ο Λ Λ Α Α Λ Λ Α ΑΚΟΜΑ ! ! !
    Λιγνίτης: Η Ελλάδα διαθέτει τόσο πολύ λιγνίτη, που εάν τον εκμεταλλευόταν από νωρίς, θα είχε γλιτώσει πολλά δισεκατομμύρια από την εισαγωγή πετρελαίου.

    Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Μαγγάνιο: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που περιέχει στο υπέδαφός της κοιτάσματα μαγγανίου.
    Σμηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εξόρυξη σμηκτιτών, οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και άλλα.

    Μαγνήσιο: Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

    Ουράνιο: Υπάρχει άφθονο … Θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα της χώρας “εν μια νυκτί”
    Χρυσός: Υπάρχει άφθονος …
    ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Υπάρχει άφθονο …
    Η Ελλάδα μόνο από το απόθεμα του »μεθανίου» που έχει στην μια άκρη μόνο της Κρήτης φτάνει για 10.000 χρόνια τα αυτοκίνητα του πλανήτη γη να τα τροφοδοτεί με καύσιμα δωρεάν.
    ΨΑΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. socratesnios
    14/12/11 8:19 πμ

    Αυτό είναι παλιό κείμενο που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, στερούμενο τεκμηρίωσης. Αν εσύ έχεις πηγές, δώσε τις. Μην δόσεις βέβαια κανένα ιστολόγιο ή καμιά ιστοσελίδα που παραπέμπει αλλού. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ζητώ.

    Αρλούμπες ... ανεπίσημες γράφει καθ' ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.