Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

4 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΝΗ...



4 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ… ΥΠΗΡΞΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.


ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ZOUGLA ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΣ ΚΟΡΥΣΗΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.


-------------------------


2 σχόλια

  1. Οι αναρχοβρωμιαραίοι πως και δεν έκανα αντισυγκέντρωση? Μπας κι είχαν καμιά πληροφορία για τις διαθέσεις της αστυνομίας να διαλύση την συγκέντρωση τις αυγής?
    Άντε με το καλό, σε λίγα χρόνια όσοι έχουν θεαθή να κρατάνε Ελληνική σημαία έστω και μία φορά θα διώκονται και απ'το νόμο πλέον.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν γινόταν κάτι τέτοιο με το ΠΑΜΕ(πιθανότερο βέβαια είναι η τουρκία να πει πάρτε πίσω τις χαμένες πατρίδες), θα γινόταν ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.