Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΑΛΛΑΧ"!!! ΕΝΟΠΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΜΕ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ...


ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΡΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΦΕΙΔΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ 2 19ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΠΙΑΝ ΜΠΥΡΑ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ... ΜΑΓΕΙΑ! Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ:

Περίπου 12 ένοπλοι επιτέθηκαν σε ένα δευτεροβάθμιο σχολείο στην περιοχή Κάνο, στη βόρεια Νιγηρία, που φρουρούσαν άνδρες της πολεμικής αεροπορίας και ξέσπασε μάχη στην οποία βρήκαν το θάνατο τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, μετέδωσαν εγχώριοι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Σύμφωνα με τα νιγηριανά ΜΜΕ, οι ένοπλοι που επιτέθηκαν ενδέχεται να συνδέονται με την ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, η οποία θέλει να επιβάλει μια ιδιαίτερα αυστηρή εκδοχή του κορανικού νόμου στη Νιγηρία. Πάντως καμιά οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.

Οι ένοπλοι έφυγαν περίπου 30 λεπτά μετά την έναρξη της ανταλλαγής πυρών και δεν είναι γνωστό εάν υπέστησαν απώλειες, είπε αξιωματούχος.

2 σχόλια

  1. Κάτι προοδευτικοί που γνωρίζω (είναι εκπαιδευτικοί)
    μου έλεγαν ότι η κλειτοριδεκτομή η μπούργκα η κακομεταχείριση των γυναικών και η αντιμετώπισή τους σαν να πρόκειται για ζώα περισσότερο παρά για ανθρώπους, είναι η "κουλτούρα" του Ισλάμ και πρέπει να την αποδεχθούμε σαν "πολιτισμένοι" άνθρωποι που είμαστε.
    Αν θα τους συναντούσα σήμερα θα τους ρώταγα κατά πόσο οι εν ψυχρώ δολοφονίες και οι εκτελέσεις είναι και αυτές αναπόσπαστο τμήμα της "κουλτούρας ". Απ' ότι φαίνεται οι πιστοί μουσουλμάνοι ψάχνουν, συχνά πυκνά ,τρόπο να "σκοτώνουν την ώρα τους".
    Τι λένε ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδος ,να τους το επιτρέψουμε? Την παιδεραστία ?Να την επιτρέψουμε και αυτήν επειδή είναι μέρος της κουλτούρας τους?
    Τι θα πουν άραγε οι προοδευτικοί καθηγητές στους μαθητές,σεβαστείτε την κουλτούρα τους και προσαρμοστείτε αλλά μην ξεχνάτε να φυλάτε τα νώτα σας???
    Για κάποιο λόγο οι μετανάστες "μας" ,μας θεωρούν ηλίθιους!(και εμάς και όλους τους δυτικοευρωπαίους)
    Τους χειροκροτώ επειδή είναι μετριοπαθείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα τους καναμε για την μπυρα !!!
    Ειμαι φανατικος Ισλαμιστης και καλω ολους τους αδελφους μουσουλμανους που βρισκονται στην Ελλαδα να χτυπησουν το κακο στη ριζα του . Να χτυπηθουν οι κατασκευαστες τετοιων ποτων .
    Εχω στο μυαλο μου πρωτοκλασατο ονομα κατασκευαστη κρασιου, τοσο βλακα που μας θελει και κοντα του - και ειναι και δημαρχος !!!!

    Αφου καθαρισαμε τους πιτσιρικαδες που επιναν μπυρα φανταστειτε τι θα του κανουμε αυτου ....

    (κατι μου λεει οτι δεν θα στεναχωρηθει και πολυ η Θεσσαλονικη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.