Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΤΟΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ! "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ"

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΛΜΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ! ΠΕΦΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΠ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΛΜΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ! ΠΕΦΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΙ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ:

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με πληροφορίες που αποδίδονται στον πρώην Πρωθυπουργό της Τουρκίας Μ. Γιλμάζ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και που αποδίδονται από τον τουρκικό Τύπο στον πρώην Πρωθυπουργό της Τουρκίας Μ. Γιλμάζ είναι σοβαρές και πρέπει να διερευνηθούν. Η ελληνική πλευρά αναμένει να ενημερωθεί από τις αρμόδιες Αρχές της Τουρκίας".

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ; ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ; ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ! ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ!!!


"ΣΤΟΧΟΣ"

2 σχόλια

  1. η μονη λογικη εξηγηση ειναι αυτη: ουτε αφελεις ειναι ουτε βλακες αλλα απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ειναι πρακτορισκοι απο αλλες φυλες και "διοχετευτηκαν" υπουλα στον εθνικο κορμο μας για να μας αποδυναμωσουν και να μας διαλυσουν εκ των εσωθεν! που ξες μπορει ενας απο δαυτους ναβαζε τις φωτιες στα δαση μας για λογαριασμο της μιτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΑΚΡΑΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.