Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ... ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τους δράστες της δολοφονίας ενός οδηγού ταξί, τα ξημερώματα της 3ης Ιουλίου στην Κυψέλη, ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε η αστυνομία. Σύμφωνα με τη...

Τους δράστες της δολοφονίας ενός οδηγού ταξί, τα ξημερώματα της 3ης Ιουλίου στην Κυψέλη, ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε η αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για δύο 20χρονους Γεωργιανούς και έναν τρίτο, άγνωστης ταυτότητας, άνδρα. Όπως γνωστοποιήθηκε, ένας από τους δύο 20χρονους προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ομολογία, οι τρεις άνδρες φεύγοντας από το Γκάζι όπου... διασκέδαζαν, επιβιβάστηκαν στο ταξί που οδηγούσε το θύμα. Όταν έφτασαν τη συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης, επιτέθηκαν στον οδηγό με σκοπό τη ληστεία και τον χτύπησαν στο κεφάλι. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

-------------------------------


1 σχόλιο

  1. δεν μου αρέσει να γενικεύω, αλλά και στην Ρωσία θεωρούν τους Γεωργιανούς κακά κουμάσια. Άλλωστε, έχουν την εμπειρία του Γεωργιανού Γιοσίπ Τζουγκασβίλι, γνωστότερου ως Στάλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.