Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ...

Με την απειλή όπλου, δύο άγνωστοι ακινητοποίησαν στις 21.49 τους υπαλλήλους ενός μίνι μάρκετ στη Γλυφάδα και αφού αφαίρεσαν τα χρήματα του τ...

Με την απειλή όπλου, δύο άγνωστοι ακινητοποίησαν στις 21.49 τους υπαλλήλους ενός μίνι μάρκετ στη Γλυφάδα και αφού αφαίρεσαν τα χρήματα του ταμείου, διέφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

Τον τρόμο έζησε μέσα στο σπίτι του ένα ζευγάρι αλλοδαπών, στην περιοχή της Κυψέλης. Νωρίς το βράδυ (20.48) τρεις αλλοδαποί παραβίασαν την πόρτα της οικίας τους, τους απείλησαν με όπλο και τους τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο προκειμένου να τους ληστέψουν. Το άτυχο ζευγάρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι θρασύτατοι διαρρήκτες αναζητώνται από την αστυνομία.

Στο «στόχαστρο» δύο ληστών μπήκε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην οδό Μεσογείων 42Α στους Αμπελόκηπους. Στις 22.39, ο ένας εκ των δύο με την απειλή όπλου αφαίρεσε τις εισπράξεις από το ταμείο, ενώ απέξω τον περίμενε ο συνεργός του. Και οι δύο διέφυγαν με μοτοποδήλατο. (zougla)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.