Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ...

Νέα τουρκική πρόκληση στην Κύπρο με αιτία τους ενεργειακούς πόρους του νησιού. Πιο συγκεκριμένα για πολλοστή φορά οι τουρκικές Ένοπλες Δυνά...


Νέα τουρκική πρόκληση στην Κύπρο με αιτία τους ενεργειακούς πόρους του νησιού. Πιο συγκεκριμένα για πολλοστή φορά οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούν να διατηρήσουν την ένταση στην περιοχή ως αν είναι ο ταραχοποιός της Αν Μεσογείου με την πραγματοποίηση δύο μικρών ασκήσεων χτές 17 Νοεμβρίου.

Η πρώτη άσκηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τριάντα ναυτικά μίλια από τη Λεμεσό και κοντά στο «οικόπεδο 12» και η δεύτερη, που είχε τη μορφή έρευνας και διάσωσης, εξελίχθηκε μεταξύ Αττάλειας και κατεχόμενης Μόρφου.

Με την δεύτερη άσκηση η Τουρκία προσπαθεί για άλλη μία φορά να αναβαθμίσει στα πλαίσια των διαδικασιών και οργάνων που απαιτούνται για την πραγματοποίηση επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης να αναβαθμίσει την σημασία των κατεχομένων.

Τέλος τα τουρκικά ΜΜΕ διαρρέουν πληροφορίες για την υπογραφή συμφωνιών εκμετάλλευσης ενεργειακών πόρων με την αγγλο ολλανδική εταιρεία Shell στην Κερύνεια. (defencenet)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ! ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ!

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.