Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!

 Η 32χρονη Ζαινάμπ Μπιμπί σκότωσε και μαγείρεψε τον άνδρα της με την βοήθεια  του 22χρονου ανιψιού της, επειδή όπως ισχυρίστηκε στις αστυνο...

 Η 32χρονη Ζαινάμπ Μπιμπί σκότωσε και μαγείρεψε τον άνδρα της με την βοήθεια
 του 22χρονου ανιψιού της, επειδή όπως ισχυρίστηκε στις αστυνομικές αρχές, ο σύζυγός της είχε ανώμαλες ορέξεις προς το πρόσωπο της κόρης τους!
Η 32χρονη τεμμάχισε τον άντρα της και άρχισε να τον μαγειρεύει επιδιώκοντας να εξαφανίσει τα ίχνη του, αλλά η περίεργη μυρωδιά του μαγειρεμένου πτώματος πρόδωσε την 32χρονη και τον ανιψιό της.
Οι Πακιστανοί φημίζονται για τις διάφορες ανώμαλες ορέξεις τους, που σε πολλές περιπτώσεις αφορά βιασμούς ανηλίκων, αγοριών κυρίως, αλλά και κοριτσιών ή γυναικών. Τα... έθιμα τους αυτά τα έχουν γνωρίσει στην Ελλάδα, με τα ποσοστά βιασμών ανηλίκων και ενηλίκων ή ακόμα και σεξουαλικών παρενοχλήσεων να έχουν εκτοξευτεί σε πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα ύψη.

1 σχόλιο

  1. "LOL, The thing is that Mohammed did marry a 6 yo girl and have sex with her at 9 years old. Do you know why we know that? It is because it was unusual for that time too, that is why it was written by many sources in many many haddiths. If it was normal and common practice, no one would of bothered to record it." (LOL το θέμα είναι ότι ο Μωάμεθ παντρεύτηκε ένα 6χρονο κορίτσι και έκανε σεξ μαζί του όταν έγινε 9 ετών. Ξέρετε γιατί το ξέορυμε; Επειδή και για την εποχή ακόμη εκείνη ήταν ασυνήθιστο και γι αυτό γράφτηκε από πολλές πηγές σε πολλές πολλές παραδόσεις. Αν ήταν φυσιολογικό και συνηθισμένο, κανείς δεν θα είχε ασχοληθεί να το καταγράψει). πηγή

    Μετανάστες και στο Λιμενικό Σώμα!

    550 λαθρομετανάστες εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.