Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ... ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΟ"!

Θέλετε κομμάτι της ελληνικής γης; Διεκδικήστε το! Αυτή είναι η ιδέα της ιστοσελίδας η οποία εστιάζεται στη γενίκευση πως αφού η Ελλάδα χρωσ...

Θέλετε κομμάτι της ελληνικής γης; Διεκδικήστε το! Αυτή είναι η ιδέα της ιστοσελίδας η οποία εστιάζεται στη γενίκευση πως αφού η Ελλάδα χρωστάει οι υπόλοιπες χώρες μπορούν να πάρουν ότι επιθυμούν.

European Tax Payers, you paid for it! Claim your piece before somebody else does!. Αυτό γράφει η ιστοσελίδα.

Επισημαίνεται μάλιστα ότι οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι έχουν ήδη δώσει αρκετά από τα χρήματά τους για να βοηθήσουν την Ελλάδα.

Εφόσον λοιπόν η χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της, τότε χρωστά στους Ευρωπαίους πολίτες, οπότε ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει ένα κομμάτι από τον αγαπημένο του προορισμό διακοπών για ιδιωτική χρήση.

Προχωρώντας ακόμα περισσότερο η ιστοσελίδα προτρέπει τον υποψήφιο ιδιοκτήτη να χτίσει μία βίλα στη γη που θα διεκδικήσει, να φτιάξει πισίνα και να καλέσει τους φίλους του ώστε να πάνε βαρκάδα στη θάλασσα που του ανήκει.

Όσο για το κείμενο τελειώνει : «Διασκέδασε, η Ελλάδα είναι δική σου».

prionokordela.gr

6 σχόλια

  1. αν ειναι προθυμοι να ρισκαρουν τις ζωες τους καλως να ορισουν.....εμεις εστω και λιγοι εδω θα ειμαστε και θα τουσ περιμενουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μολων λαβε πισωγλεντηδες αδερφαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai-nai elate...........8a exei poli plaka,otan 8a kolympate xwris swsiBia kseBrakwtoi gia tin epistrofh sas Stis pagomenes Stepes sas.........
    G Amelethtos (Byzantinos)
    YSTER. FERTE PRWTA TA KLEMMENA KAI TA SKOTWMENA APO TON 2=0 PAGKOSMIO POLEMO NAZIDES,GOUROUNIA.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελάτε να τα πάρετε παλιοκουφάλες. Εμείς δεν είμαστε ούτε μασόνοι ούτε "Μπιλντιμπέργκοι". Εμείς παίρνουμε διαταγή μόνο απ' το Εθνόσημο. Ελάτε!!!! Θα φάτε τέτοιο γα@@@σι (όχι απ' αυτό που σας αρέσει) που θα φτύσετε το γάλα της πατσαβούρας που σας βύζαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μαλάκας που το παίζει ΥΠΕΞ, τι κάνει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχω ενα χωραφι στο χωριο , καλω τους Ευρωπαιους να χτισουν βιλα και πισινα (τουλαχιστον 30Χ15) και να αφησουν και το αμαξι τους μεσα (αν γινεται πορσε τσαγιεν) . Μην παει κανεις σας και μου τους διωξει ε??

    Τους κανω δωρο και τα σχεδια.

    Ερ: Θα σου παρουν το χωραφι ??

    Απ: ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ , απλα θα μου φτιαξουν βιλα τζαμπα , δεν εχω λεφτα να τους δωσω και δεν θα υπογραψω τιποτα.
    Τωρα αν υπογραψει ο λογιστης μου για μενα ας τα παρουν απο το λογιστη μου ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ

    ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΤΙ ??? Ο Χ Ι , Δ Ε Ν ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΤΙ.

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.