Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΪΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Το Μπαχρέιν και το Κατάρ κάλεσαν την Κυριακή τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν τη Συρία εξαιτίας των συγκρούσεων και εξέδωσαν ταξιδιωτική ο...

Το Μπαχρέιν και το Κατάρ κάλεσαν την Κυριακή τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν τη Συρία εξαιτίας των συγκρούσεων και εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία για τη χώρα αυτή.
Στη Μανάμα, το υπουργείο Εξωτερικών ζητεί με ανακοίνωσή του από τους πολίτες του Μπαχρέιν να εγκαταλείψουν τη Συρία εξαιτίας της αστάθειας που επικρατεί και συστήνει σε όσους σκόπευαν να ταξιδέψουν προς τη χώρα αυτή να μην το κάνουν.
Και το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ κάλεσε τους πολίτες να εγκαταλείψουν τη Συρία το συντομότερο δυνατόν και να αποφεύγουν τα ταξίδια προς τη χώρα. Το ίδιο είχε ζητήσει και το Αμπου Ντάμπι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.
Στις 22 Νοεμβρίου, η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε το θάνατο ενός πολίτη της στην πόλη Χομς και κάλεσε τους Σαουδάραβες που βρίσκονται στη Συρία να είναι πολύ προσεκτικοί. Ο αριθμός των πολιτών των χωρών του Κόλπου στη Συρία είναι πολύ περιορισμένος.

ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.