Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ... ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ!

ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ...

ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΕΓΚΛΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ... ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΓΚΤΑ! ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ - ΘΥΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ...

ΠΑΤΗΣΙΑ: Τρεις άνδρες εισέβαλαν γύρω στις 23:30 σε παντοπωλείο στα Πατήσια και απείλησαν με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη του με σκοπό να του αποσπάσουν... προϊόντα καπνού. Αφού πέτυχαν αυτό που ήθελαν και πήραν ότι ήθελαν από το μικρό κατάστημα βγήκαν σαν «κύριοι» και έφυγαν περπατώντας. Διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό τους από την Αστυνομία.

ΤΡΙΠΟΛΗ: Δύο άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισήλθαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε πρατήριο υγρών καύσιμων στην Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως και αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη αφαίρεσαν από το ταμείο 670 ευρώ και διέφυγαν. Στη συνέχει μετέβησαν σε δεύτερο πρατήριο λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσαν 3.200 ευρώ.Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

ΜΑΓΟΥΛΑ: Τρεις ένοπλοι δράστες μετέβησαν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα στον σταθμό του Προαστιακού στη Μαγούλα και αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα, πήραν τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου από το οποίο αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν πεζοί. Διεξάγεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΔΗΛΕΣΙ: Με τα όπλα στα χέρια μπήκαν δύο ληστές στο σπίτι 65χρονου στο Δήλεσι Βοιωτίας, την ώρα που ο ιδιοκτήτης με τη σύζυγό του κοιμόντουσαν. Από θόρυβο που προκλήθηκε κατά τη διάρρηξη των δραστών, το ζευγάρι ξύπνησε βλέποντας απέναντί του τους δύο ληστές, οι οποίοι τους ακινητοποίησαν και έφυγαν αρπάζοντας 170 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

-------------------------------


2 σχόλια

  1. Τι να λέμε τώρα.... 16 εγκληματικές ενέργιες ανα ΩΡΑ έχουμε μόνο στην Ατική(σύμφωνα με τοπική εφημερίδα).Αν βάλουμε και τους 10000 λαθρομετανάστες που μπήκαν ΜΟΝΟ από τον Έβρο ΜΟΝΟ τον Οκτώβριο,..... υπολογίστε. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να φάνε, να γ@μήσουν,.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΘΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ.ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΣΤΕΚΩΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΑΚΟΥΣ Κ.ΠΑΠΟΥΤΣΗ;ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ,ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ Η Κ.ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ,ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΗ Η ΕΥΡΩΠΗ.ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ,Κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.