Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

10 XΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ! ΞΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!!

Πέρασαν δέκα χρόνια από εκείνη την μέρα του Νοεμβρίου που ο "Στόχος" μετά από μια απουσία 2 περίπου ετών έκανε την επανεμφάνιση το...

Πέρασαν δέκα χρόνια από εκείνη την μέρα του Νοεμβρίου που ο "Στόχος" μετά από μια απουσία 2 περίπου ετών έκανε την επανεμφάνιση του... Μετά τον θάνατο του δημιουργού του, του ιδρυτή του, του Γεωργίου Καψάλη, στην μνήμη του οποίου υποκλινόμαστε, το "στοίχημα" που βάζαμε ήταν τεράστιο. Ένα "στοίχημα" που συνεχίζουμε ακόμη να παλεύουμε, μέρα με την μέρα, βδομάδα με την βδομάδα, χρόνο με τον χρόνο...

Δεν θα πούμε -εμείς τουλάχιστον- πόσα και τι καταφέραμε μέχρι σήμερα, πόσο κρατήσαμε ψηλά το θρυλικό όνομα του "Στόχου". Ας το πούν άλλοι, φτάνει να στάθηκαν έστω και μιά στιγμή δίπλα μας, φτάνει να μην τάχθηκαν από μικροπρέπεια, από φθόνο κι από συμπλέγματα απέναντι μας. Γιατί υπήρχαν και τέτοιοι στην δεκάχρονη διαδρομή μας... τέτοιοι που στοιχημάτιζαν αν θα κλείναμε τον "Στόχο" σε δύο, σε τρείς ή σε έξι μήνες... (Περαστικά τους!)

Θα πουμε όμως με σιγουριά και είμαστε περήφανοι γιαυτό και θέλουμε να είσαστε περήφανοι κι εσείς οι Ελληνόψυχοι πως... ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Πως είμαστε εξαρτημένοι ΜΟΝΟ από το ΠΑΘΟΣ μας για την ΕΛΛΑΔΑ και πως ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Κρατήσαμε ζωντανό τον "Στόχο" γιατί τον κρατήσαμε μακρυά, από πολιτικά, κομματικά και οικονομικά συμφέροντα. Και κυρίως τον κρατήσαμε πάνω ακόμη κι από τα προσωπικά μας συμφέροντα. Δεν τον χρησιμοποιήσαμε ποτέ σαν εργαλείο για να γίνουμε πλούσιοι ή βουλευτές ατιμάζωντας το όνομα του. Κι αυτό είναι που αναγνωρίζεται μέχρι σήμερα από όλους εσάς, γι αυτό ο "Στόχος", ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, κρατικές ή εργολάβων, χωρίς άλλους κρυφούς ή παράπλευρους πόρους, είναι σκαρφαλωμένος και παραμένει πολύ ψηλά στις κορυφαίες εβδομαδιαίες εφημερίδες, τρώγοντας την κυκλοφοριακή του σκόνη, έντυπα μεγάλων οργανισμών και συμφερόντων, πολυδιαφημιζόμενα από τα ΜΜΕ των εργολάβων, ή και ακόμη εκδόσεις των ίδιων των εργολάβων, ή και έντυπα στηριζόμενα από τεράστιους κομματικους μηχανισμούς. Κι αυτή η αναγνώριση, ή δική σας αναγνώριση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΗ...

Δέκα χρόνια ξανά μαζί κι ακόμη όσα χρόνια χρειαστεί, αγνοώντας την επικαιρότητα με τον τρόπο που την βλέπουν τα κατεστημένα μέσα και με καθαρά εθνικές προσεγγίσεις, ακριβώς όπως συμβαίνει και με το σημερινό μας πρωτοσέλιδο και κύριο θέμα!. Με το νού στραμμένο πάντα στον φυσικό εχθρό... και στον μεγάλο ΠΟΘΟ των Ελλήνων. Με την πρωμετωπίδα μας να συνεχίσει να καυχιέται πως ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από αυτά που κληρονομήσαμε και έχουμε υποχρέωση να κληροδοτήσουμε... Ακολουθήστε μας και... ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!

"ΣΤΟΧΟΣ"


2 σχόλια

  1. Καλό κουράγιο παλικάρια. Είστε πραγματικοί ήρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόταση: Γιατί δεν προσφέρετε και σε εμάς που είμαστε στο εξωτερικό την δυνατότητα να σας διαβάζουμε; Δημιουργήστε ηλεκτρονική έκδοση στην οποία οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση μέσω λογαριασμού και αφού πληρώσουν την συνδρομή. Και μετά πάροδο λίγων μηνών, ας μπορούμε να κατεβάζουμε τα προηγούμενα φύλλα σε pdf για το αρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.