Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΥΠΩΝΟΥΝ... Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ή ΣΤΗ "ΝΕΑ" ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ!

Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν με μια δόση οίκτου, όταν αναφέρονται στην περίπτωση του πρώην διευθυντή του Βήματος, Παντελή Καψή, αντλώντα...


Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν με μια δόση οίκτου, όταν αναφέρονται στην περίπτωση του πρώην διευθυντή του Βήματος, Παντελή Καψή, αντλώντας το δικαίωμα κυρίως από την εικόνα του, τόσο στους διαδρόμους της Μιχαλακοπούλου όσο όμως και ως καλεσμένου στα πάνελ πολιτικών εκπομπών, με την ιδιότητα του απλού δημοσιογράφου.

Είναι γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στη Μιχαλακοπούλου τον συναντούν πολύ πιο συχνά τώρα που δεν κατέχει κάποιον τίτλο, παρά όταν ήταν διευθυντής και βρισκόταν μονίμως κλεισμένος στο γραφείο του!

Επίσης, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται (καλοπροαίρετα), γιατί δεν προστατεύει την εικόνα του και εκτίθεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, εννοώντας ότι περιφέρεται ασκόπως σε ένα «μαγαζί» που στην ουσία του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Αν εξαιρέσει κανείς ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε, ανδρώθηκε και ανέπνεε τα τελευταία 30 χρόνια μόνο μέσα στον ΔΟΛ και ξαφνικά βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να πρέπει να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του σύμφωνα με τους νέους όρους, η απάντηση είναι απλή.

Ο Παντελής Καψής ούτε περιφέρεται ασκόπως ούτε, πολύ περισσότερο, δεν αντιλαμβάνεται τι λέγεται και τι γίνεται γύρω του. Γνωρίζει ότι αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ των συναδέλφων του στη Μιχαλακοπούλου, αλλά υπομένει, προκειμένου να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του.

Ποια είναι όμως τα σχέδια του Παντελή Καψή στη μετά ΔΟΛ εποχή; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος, παρά τα επανωτά «αδειάσματα» που υπέστη από τον Σταύρο Ψυχάρη, από την επόμενη κιόλας ημέρα του θανάτου του Χρήστου Λαμπράκη, δεν έχει παραμερίσει τις φιλοδοξίες του, παρά τις αντιξοότητες, και ευελπιστεί να εκμεταλλευθεί στο έπακρο τους πολιτικούς του φίλους, όσο βρίσκονται ακόμη στην εξουσία.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο Παντελής Καψής έχει κάνει ήδη συζητήσεις με το Μαξίμου για το ενδεχόμενο να αναλάβει σημαντικό ρόλο στη νέα ΕΡΤ που σχεδιάζει ο υπουργός Επικρατείας, Ηλίας Μόσιαλος.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές μας πληροφορούν ότι δεν αποκλείεται να αντικαταστήσει σε έναν εύλογο χρόνο, ακόμη και τον Λάμπη Ταγματάρχη, δεδομένου ότι ο διευθύνων σύμβουλος δεν έχει και πολλές συμπάθειες στο πρωθυπουργικό περιβάλλον!

Δεν αποκλείεται όμως, σύμφωνα με άλλες πηγές, να του ανατεθεί ρόλος συμβούλου στο Μαξίμου, ειδικού για θέματα ΜΜΕ, μιας και υπάρχει διαπιστωμένο κενό, απαλλάσσοντας ταυτόχρονα και τον Ηλία Μόσιαλο από αρμοδιότητες, τις οποίες ευχαρίστως θα παραχωρούσε.

Πηγή: enimerosi24.gr

------------------------------------

1 σχόλιο

  1. Το σύστημα ξέρει και φροντίζει καλά τους λακέδες του. π.χ Μωυσέ Κωνσταντίνης!!! Από την ΔΕΗ (αφού την έκανε μπάχαλο) στα ΕΛΤΑ (όπου γίνανε μπάχαλο). Άλλωστε το λέει και η παροιμία "κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;;;;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.