Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ" ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

Πρώτες πρωινές ώρες της 28-10-2011, στον Ασπρόπυργο Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν τέσσ...

Πρώτες πρωινές ώρες της 28-10-2011, στον Ασπρόπυργο Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, κατηγορούμενοι για «Εγκληματική οργάνωση» , «Αρπαγή και εκβίαση κατά συναυτουργία» και παράβαση του Ν. «περί αλλοδαπών».

Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, που κατά το τελευταίο εξάμηνο προέβαινε σε αρπαγές αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν. Οι δράστες οδηγούσαν τους αλλοδαπούς σε διάφορες οικίες και αφού τους κακοποιούσαν, απαιτούσαν από συγγενείς τους την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να τους ελευθερώσουν.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες προ μηνός οδήγησαν σε διαμέρισμα στο Μενίδι 23χρονο ομοεθνή τους, όπου με την χρήση σωματικής βίας και απειλές για τη ζωή του απαιτούσαν από συγγενικά του πρόσωπα, να καταβάλλουν χρήματα προκείμενου να τον ελευθερώσουν.

Μετά από καταγγελία του θύματος, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εντόπισαν τους δράστες στην περιοχή του Ασπροπύργου και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν.

Όπως εξακριβώθηκε η συγκεκριμένη σπείρα έχει διαπράξει τουλάχιστον τρείς αρπαγές και εκβιάσεις ομοεθνών της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν την 28-10-2011 στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.