Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΣΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

Αντιγράφουμε από την zougla: Σ την Αθήνα, στη συμβολή των οδών Αγ. Δημητρίου & Ευριπίδου, άγνωστος δράστης με τη χρήση σωματικής βία...

Αντιγράφουμε από την zougla:


Στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Αγ. Δημητρίου & Ευριπίδου, άγνωστος δράστης με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από πολίτη άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί, ενώ ο νεαρός που δέχθηκε επίθεση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στην Αθήνα, στην οδό Μουσών 3, δράστες με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, καθώς και 2 διαβατήρια από ομάδα αλλοδαπών μαθητών.

Στη συμβολή των οδών Φωκίωνος & Περικλέους, τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν σε κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών - κοσμημάτων και με την απειλή όπλων τραυμάτισαν πελάτη και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Ο παθών μεταφέρθηκε για την παροχή των πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο.

Στην οδό Ευγένιου Καραβία, 2 άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο χώρου στάθμευσης - πάρκινγκ - το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, στη συμβολή των οδών Θηβών & Μακρυγιάννη, 2 άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από αλλοδαπό ιδιοκτήτη περιπτέρου χρηματικό ποσό.

Στη Νίκαια, πλατεία Σπάθα, δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων απέσπασαν από 2 Έλληνες ιδιοκτήτες περιπτέρων χρηματικό ποσό.

Στον Κορυδαλλό, στη συμβολή των οδών Δερβενακίων & Μακρυγιάννη, άγνωστος δράστης με την απειλή όπλου αφαίρεσε από ημεδαπό ιδιοκτήτη περιπτέρου χρηματικό ποσό.

Κι αυτά τα περιστατικά δεν είναι τα μόνα που αφορούν την πρωτεύουσα. Ενώ σχετικά ανάλογη ήταν η νυχτα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

4 σχόλια

  1. fasistes h xounta de 8a er8ei , 8a sas kremasoume mazi ths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΣΥ 1.18μμ;ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ.ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΣΕ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσένα αναρχο-φασίστα των 1:18μμ απ'ότι φαίνεται σου αρέσει έτσι όπως έχει η κατάσταση...μάλλον οι παράνομοι αλλοδαποί σου φίλοι σου κρατάνε ευχάριστη συντροφιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαστε αβοηθητοι ελληνες οσοι μπαινουν στη χωρα θα μας ξεκανουν οι μουσουλμανοι περιμενουν συνθημα απο τον παπουτση για εκτροπα εναντιον μας ξεσηκωθειται πρεπει να καθαρισουμε την ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.