Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ: Η ΚΥΡΑΚΑΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΜΟΛΟΤΟΦ, ΟΛΙΓΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!

Χέρι - χέρι ο Σαμαράς με τον Καρατζαφέρη, απέναντι στη λαική αντίδραση! Το παπαγαλάκι του ΑΝΤ1, που έκανε καριέρα ως "τηλεδικαστής&q...



Χέρι - χέρι ο Σαμαράς με τον Καρατζαφέρη, απέναντι στη λαική αντίδραση!

Το παπαγαλάκι του ΑΝΤ1, που έκανε καριέρα ως "τηλεδικαστής", έχει το θράσος να υβρίζει ελεεινά τους Έλληνες πολίτες που έδωσαν τη δική τους απάντηση στα "ΝΑΙ" των Νενέκων!

Θα μπορούσαμε να της απαντήσουμε με το ίδιο χυδαίο ύφος, αλλά της δίνουμε μια φιλική συμβουλή:

Την επόμενη φορά που θα αμολήσει τις αρλούμπες της, ας έχει γνώση τουλάχιστον των γεγονότων!

Διότι δεν μπορείς καραγκιοζο-κυρά μου να μιλάς για "κουκουλοφόρους" και "μολότοφ"...μειοψηφιών, ΟΤΑΝ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!

Όσο για το ποιος είναι ολίγιστος, ρίξε μια ματιά προς τον Πρόεδρο σου!

Υ.Γ. Κουίζ: Ποια "επαναστατικά"...αντι-μπλογκ μας καλούν σε "ψυχραιμία", ενώ τα...έδιναν όλα για τους "αγανακτισμένους" του Ιουνίου; Η απάντηση απλή και...εμπεριέχεται στην ίδια την ερώτηση!

2 σχόλια

  1. Xm H Fwteinoula KAI O KAPOTE YPOURGOS TYPOU THS NOU_DOU TAKHS LAMPRIAS....OTAN H FWTEINOULA DOULEBE STIN ERT.....XM AS MHN ANOIKSW TO STOMA MOU TWRA.....
    FWteinoula -pipila pws se lene Hremhse....
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ?Η ΓΝΩΜΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.