Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΣΑΡΑΓΕΒΟ.

ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΑΡΑΓΕΒΟ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟ...


ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΑΡΑΓΕΒΟ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ.



Σύμφωνα με την τηλεόρασης της Βοσνλιας ο δράστης είναι ο 23χρονος Μέβλιντ Γιασάρεβιτς, Σέρβος υπήκοο από την πόλη Νόβι Παζάρ, ο οποίος επισκεπτόταν μια κοινότητα σκληροπυρηνικών ισλαμιστών στη βόρεια Βοσνία.

Ο  εκπρόσωπος της μουσουλμανικής κοινότητας στην τριμερή προεδρία της Βοσνίας Μπακίρ Ιζετμπέκοβιτς,, καταδίκασε την επίθεση τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ είναι "αποδεδειγμένα" μια φίλη χώρα.

"Η αμερικανική κυβέρνηση και ο λαός μας έχουν στηρίξει στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας μας και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των χωρών μας", επισήμανε στην ανακοίνωσή του.

Όπως μεταφέρει το defencenet, o διευθυντής της σερβικής αστυνομίας, Μίλοραντ Βέλιοβιτς, ανέφερε ότι ο Γιασάρεβιτς είχε συλληφθεί στο Νόβι Παζάρ τον Νοέμβριο του 2010, την περίοδο που επισκεπτόταν την πόλη ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Σερβία. Επάνω του είχε βρεθεί τότε ένα μαχαίρι.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.