Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Κ.Φ ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.

Καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη ματαίωση της στρατιωτικής άσκησης «Νικηφόρος». Μετά από χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου...


Καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη ματαίωση της στρατιωτικής άσκησης «Νικηφόρος».

Μετά από χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η στρατιωτική άσκηση «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2011» ακυρώνεται ενόψει των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό και της ανάγκης για επικράτηση ηρεμίας και ομαλότητας στην περιοχή.

Την ίδια ώρα που ο κατοχικός στρατός συνεχίζει να εξοπλίζεται και να προκαλεί ακατάπαυστα η κυβέρνηση Χριστόφια συνεχίζει να ακολουθεί την πολιτική των υποχωρήσεων και της υποταγής. Είναι ανεπίτρεπτη τέτοιου είδους υποχώρηση πόσο μάλλον τη στιγμή που η κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα θα έπρεπε να παροτρύνει στρατιωτικές ασκήσεις και όχι να τις αναστέλλει. Η Τουρκία απειλεί καθημερινά την Κυπριακή Δημοκρατία για να αποτρέψει την έναρξη των διεργασιών για την εξόρυξη φυσικού αερίου από το οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη).

Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ- Κ.Ε.Σ. καλεί την πολιτική ηγεσία του τόπου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντιληφθεί επιτέλους ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση εκεχειρίας και πως η άμυνα του νησιού πρέπει να βρίσκεται σε πρώτη και όχι δεύτερη μοίρα. Οι συνομιλίες με τους ψευδοπρωθυπουργούς δεν αναιρούν το γεγονός ότι τα τούρκικα σκυλιά δεν θα διστάξουν να κατακτήσουν με τη βία και το υπόλοιπο νησί μας.

ΚΥΠΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Κ.Φ ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.