Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ!

Την... οικονομική κρίση επικαλέστηκε ο δήμαρχος Γρεβενών! Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Γρεβενών εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ε...

Την... οικονομική κρίση επικαλέστηκε ο δήμαρχος Γρεβενών! Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Γρεβενών εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσει πως δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση για την απελευθέρωση της πόλης των Γρεβενών στις 13 Οκτωβρίου!

Η ανακοίνωση είχε ως εξής: "Από το Δήμο Γρεβενών γίνεται γνωστό ότι λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης η καθιερωμένη παρέλαση της 13ης Οκτωβρίου, ημέρας εορτασμού της Επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Γρεβενών από τον τουρκικό ζυγό, δεν θα πραγματοποιηθεί. Μετά την καθιερωμένη Δοξολογία και την Επιμνημόσυνο Δέηση αντί της παρελάσεως θα πραγματοποιηθεί στις 11:30π.μ. λιτή εορταστική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών με ομιλητή τον Εκπαιδευτικό κ. Ηλία Γάγαλη και θέμα: «Η Απελευθέρωση της περιοχής των Γρεβενών». Η απόφαση για τη μη πραγματοποίηση της φετινής παρελάσεως σε καμία περίπτωση δεν συνιστά έλλειψη τιμής και σεβασμού προς το γεγονός της απελευθέρωσης των Γρεβενών.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών
Δημοσθένης Κουπτσίδης"

Όμως οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έσωσε την παρέλαση, αναγκάζοντας τον δήμαρχο Γρεβενών να εκδόσει νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία:
" Μετά την εκδήλωση της επιθυμίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των Μαθητών αλλά και Καθηγητών για την πραγματοποίηση της παρέλασης της 13ης Οκτωβρίου, ημέρας εορτασμού της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης των Γρεβενών από τον τουρκικό ζυγό, ανακοινώνεται από το Δήμο Γρεβενών ότι η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 11:30πμ μετά την επιμνημόσυνο Δέηση. Η εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού δεν θα πραγματοποιηθεί και η ομιλία του Εκπαιδευτικού κ. Ηλία Γάγαλη θα γίνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας κατά την Επίσημη Δοξολογία. Η καθιερωμένη δεξίωση του Δήμου δεν θα πραγματοποιηθεί"

Οι αντιδράσεις ΟΛΩΝ ΜΑΣ μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα. Ας μην παρακολουθούμε λοιπόν απαθείς τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αφού τώρα που βρήκαν ευκαιρία την... οικονομική κρίση, θέλουν να καταργήσουν τα πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.