Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΠΡΑΞΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ!

Πρόσκληση ειρήνης προς την Τουρκία απηύθυνε η Υπουργός Εμπορίου της Κύπρου, Πραξούλλα Αντωνιάδου, από το βήμα διεθνούς επιστημονικού συνεδρί...

Πρόσκληση ειρήνης προς την Τουρκία απηύθυνε η Υπουργός Εμπορίου της Κύπρου, Πραξούλλα Αντωνιάδου, από το βήμα διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου στη Λευκωσία, για το σοβαρό ενεργειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κύπρος μετά την φονική έκρηξη στο Μαρί. Ο πιθανός εντοπισμός υδρογονανθράκων στην Κυπριακή ΑΟΖ, είπε, είναι χρυσή ευκαιρία για τις χώρες της περιοχής, να λύσουν τις διαφορές τους.

Η Τουρκία, υπέδειξε η Υπουργός Εμπορίου, θα πρέπει να προχωρήσει στην αναγνώριση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου, να συμβάλει στην επίλυση του κυπριακού, ώστε να δημιουργηθεί το έδαφος για συνεργασίες ειρήνης.

Η Υπουργός δεν απέκλεισε και συνεργασίες ακόμα και στον τομέα της ενέργειας. Με την ομαλοποίηση των πολιτικών και οικονομικών διαφορών Κύπρου-Τουρκίας, πρόσθεσε, μπορεί η Τουρκία να προσβλέπει στη στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ενταξιακή της πορεία.

sigmalive.com

----------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.