Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΡΑΜΠΟΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ... ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ.

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων το...

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος Αντιστρατήγου Νικόλαου Σερέτη και του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Αδαμάντιου Σταματάκη.

Κρίθηκαν προακτέοι στο βαθμό του Ταξιάρχου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, οι παρακάτω τέσσερις (4) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων:

ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας
ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ Παναγιώτης
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος


Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, τοποθετήθηκαν – μετατέθηκαν οι Ταξίαρχοι της Ελληνικής Αστυνομίας, ως εξής:

Ταξίαρχος Δημήτριος Μπαλής, από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυνομική Ακαδημία, ως Διευθυντής.

Ταξίαρχος Γεώργιος Σταύρακας, από την Αστυνομική Ακαδημία στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, ως Διοικητής.

Ταξίαρχος Νικόλαος Μάρκου, στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ως Διευθυντής.

Ταξίαρχος Ηλίας Παπασπυρόπουλος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, ως Υποδιευθυντής.

Ταξίαρχος Παναγιώτης Αλειφέρης, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, ως Υποδιευθυντής.

Ταξίαρχος Βασίλειος Γεωργακόπουλος, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, ως Διευθυντής.

Γεώργιος Ζαφειρόπουλος, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, ως Υποδιευθυντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.