Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΧΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ".... ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Η βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Ελπίδα Τσουρή, δήλωσε, ότι σήμερα το πρωί νεαροί περικύκλωσαν το γραφείο της στο νησί, απειλώντας ότι "θα το...

Η βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Ελπίδα Τσουρή, δήλωσε, ότι σήμερα το πρωί νεαροί περικύκλωσαν το γραφείο της στο νησί, απειλώντας ότι "θα το κάνουν γυαλιά καρφιά". Η ίδια ανέφερε επίσης, ότι δέχθηκε τηλεφωνήματα που της "ανακοίνωναν", ότι εάν ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο να μην ξαναπατήσει στη Χίο.
Η βουλευτής Χανίων Ευαγγελία Κουρουπάκη έδειχνε σε συναδέλφους της στη Βουλή απειλητικά μηνύματα στο κινητό της, ενώ όπως είπε, στην εκλογική της περιφέρεια κυκλοφορούν αφίσες με κρεμάλες.

"Να ξεφύγεις από αυτήν την ξεφτίλα" ήταν μία από τις προειδοποιήσεις των ψηφοφόρων στη βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Σοφία Γιαννακά, ενώ απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα δέχθηκε στο γραφείο της στον Εβρο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Όλγα Ρενταρή.

Παρόμοιες καταγγελίες έκαναν και ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Παπαδόπουλος και ορισμένοι άλλοι βουλευτές, οι οποίοι ζήτησαν να μην κοινοποιηθεί το όνομά τους για λόγους, όπως είπαν, ασφαλείας.

----------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.