Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΕΠΕΣ!!! ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ, ΚΑΖΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΙΡΓΚΙΣΤΑΝ, ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ, ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛ

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛ... ΤΟΣΑ ΜΕ...


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛ... ΤΟΣΑ ΜΕΡΗ ΕΧΟΥΝ! 

Εφ. Σαμπάχ  6-10-2011
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ μιλώντας στην σύνοδο ¨Εικοσαετίας από την ανεξαρτητοποίηση των Τουρκικών Δημοκρατιών¨ ανέφερε πως η Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακιστάν, το Κιργιζιστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Τουρκμενιστάν πρέπει να κινούνται ως ¨έξι κράτη-ένα έθνος¨ και να δείχνουν την αλληλεγγύη τους.


Ο Γκιούλ μιλώντας στην σύνοδο που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο Rixos στην Άγκυρα δήλωσε : ¨Είναι ανάγκη να κινούμαστε με την συνείδηση πως είμαστε ¨έξι κράτη-ένα έθνος¨ . Πρέπει να έχουμε μεταξύ μας σεβασμό, αγάπη, αλλά και να επιδεικνύουμε μεγάλη αλληλεγγύη. Αυτές είναι οι μεγάλες εξετάσεις ενώπιον μας¨. (ΠΗΓΗ)

ΕΙΔΑΝ ΚΙ ΑΠΟΕΙΔΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ!

------------------------------------

7 σχόλια

  1. Η γή των Σκυθών καταποντίστηκε απο την ανελέητη προέλαση των Μογγόλων και αυτό πού ήταν γνωστό ως μονοπάτι των Αρίων χάθηκε για πάντα στη δίνη των Ούνων.

    Και έφθασαν και στην δική μας στέππα και την αιματοκύλισαν και αυτήν. Την Ποντιακή στέππα. Αλλά το αντάρτικο του Πόντου καλά κρατεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού εκεί είναι η φυσική τους θέση εσείς τι θέλατε να κοιτάνε. Το ....Παρίσι;;;; Είδε ο γύφτος την γενιά του και αναγάλλιασε η καρδιά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΕΒΑΙΑ !Αριστοι εκπροσωποι της ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ φυλης! Αυτοι ΝΑΙ ειναι Τουρκογενεις , θα μπορουσαμε να τους ονομασουμε Τουρκους .

    Οι γελοιοι Νταβουτογλου και Γιουλ με καθαρα ινδοευρωπαικα χαρακτηριστικα (οπως κει ο εδω φιλος του στοχου χαλπιμπλογλου που ισχυριζεται οτι ειναι τουρκος)
    παριστανουν τους ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ .

    Στην εικονα βλεπουμε πραγματικους Τουρκους ("Τ" με κεφαλαιο γιατι προκειται για γενετικα καθαρο λαο στην πλειοψηφια του οπως λεμε Ελληνες) και ΟΧΙ τουρκους σας τους δικους μας που γραφονται με μικρο "τ" διοτι ΔΕΝ ειναι λαος αλλα αποτελουνται απο βιαιως εξαναγκασμενα τμηματα των λαων της περιοχης - εξ ου και τα ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΑ - ΑΡΑΒΙΚΑ χαρακτηριστικα τους -που υποχρεωθηκαν να αποδεχθουν την ληστρικη συμμορια των Μογγολων και να γινουν μελη της αρκετους αιωνες πριν ...

    - Πρωσοπικη Εκτιμηση : Αυτοι ειναι Ο ΕΧΘΡΟΣ του μελλοντος. Οι δικοι μας μολις καταλαβουν τι παιχτηκε θα αποσκιρτησουν και θα αρχισουν να ενσωματονονται στις Εθνικες τους βασεις (οι κουρδοτουρκοι με τους Κουρδους , οι ελληνοτουρκοι με τους ΕΛλληνες , οι αρμενοτουρκοι με τους Αρμενικους κλπ)

    Οσο για την τουρκια (και δω γραφεται με μικρο "τ" μιας και δεν ειναι κρατος αλλα κλεμενα τμηματα εδαφους λαων της περιοχης)
    θα βγει αληθινος ο Γεροντας Παισιος

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε αυτοί είναι ηλίθιοι, ξέρετε τι λένε; Ότι η Τουρκία φτάνει μέχρι την Βορειο Ανατολική Ρωσία και Τουρκία είναι και η Βόρεια Φινλανδία !!!
    Επείδη έχει σχιστομάτηδες! Δηλαδή τους Λάπωνες!!! Όπου βλέπουν σχιστομάτη τον κάνουν για Τούρκο, είναι υπερβολικοί.

    Και απο την άλλη να' σου οι ξανθοί γενίτσαροι στα σήριαλ, για να δειχτούνε!

    3 εθνικισμοί μαζί! πως τα καταφέρνουν ρε;
    Και όταν λέω εθνικισμοι, με την μισαλόδοξη και χαζή τους μορφή, όχι σαν εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω καταλαβει οτη εμεις δεν εχουμε δηκεωμα να ζησουμε να ζησαιτε εσεις που ειστε αρια φυλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε 3:29 μαλλον εισαι μη Ινδοευρωπαιος ! ΔΕΝ ειναι κακο ! Βεβαια εχετε το αναφαιρετο δικαιωμα στην ζωη οπως και καθε ΛΑΟΣ .

    Αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να αναδειξετε τον πολιτισμο σας στον ΤΟΠΟ σας οπου γεννηθηκαν οι προγονοι σας και δημιουργησαν την οποια ιστορια σας και ΟΧΙ στους τοπους που ΒΙΑΙΑ αποσπατε απο αλλους ΛΑΟΥΣ.

    Αυτο θελω και γω σαν Ελληνας

    (ΔΕΝ λεω "σαν ΕΛΛΗΝΕΣ" γιατι ειμαι απλος πολιτης και ΔΕΝ εχω το δικαιωμα να μιλαω εκ μερους των υπολοιπων ομοεθνων μου)

    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ , η γη των προγονων μου η ΙΩΝΙΚΗ ΓΗ ειναι κατεχομενο εδαφος .

    Πως θα σου φενονταν φιλε αν η γη των προγονων σου ηταν κατακτημενη απο αλλους λαους ,τα μνημεια της , η ιστορια της , οι ταφοι των παππουδων σου ρημαζαν ξεχασμενοι ???

    Ζηταω πολυ απλα πραγματα που θα επρεπε να τα σεβονταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ .
    Το χρεος μου ειναι να τα διαφυλλαξω εναντιων αυτων που δεν τα σεβονται για τις επομενες γενεες .

    Ετσι φιλε κανεις ΔΕΝ σου στερει το δικαιωμα να ζεις , κανεις ομως δεν σου ΔΙΝΕΙ το δικαιωμα να ΑΡΠΑΖΕΙΣ .

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.